Festivalul Vinului la Râșnov

festivalul-vinuluiPrimăria Râșnov, în colaborare cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Râșnov, organizează în zilele de 5 și 6 noiembrie 2016, Festivalul Vinului, în Piața Unirii din localitate.
„Este un eveniment pe care l-am gândit în concordanță și cu sezonul, dar și cu redeschiderea Pieței Agroalimentare din Râșnov, pe care am modernizat-o, astfel încât acum oferă condiții foarte bune atât producătorilor/comercianților, cât și cumpărătorilor. Este prima ediție a Festivalului Vinului, dar încă de la început am ținut să fie un eveniment cu ștaif și invităm pe toată lumea să se convingă de acest fapt. Vor veni case de vinuri și crame reputate, unele dintre ele fiind cunoscute și apreciate nu doar în România, ci și peste hotare”, a declarat viceprimarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.   
Și, cum vinul bun merge cu muzica bună, pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca trupe și interpreți precum Veta Biriș, Ducu Bertzi & Friends, Gheorghe Turda, Leo Iorga și Adi Ordean, Mircea Baniciu, trupa Coco, Lăzăroiu Band, ansambluri folclorice și Fanfara din Vulcan.
Cu această ocazie, se va redeschide și piața agroalimentară a orașului, care a fost modernizată.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap