VIDEO Accident la intrarea în Sânpetru. Printre răniţi este şi o femeie gravidă

accident-sanpetruUDPATE 11.15 Sunt patru persoane rănite. Una dintre persoanele rănite este şi o fată de 16 ani, cu traumatism cranian. Un alt tânăr, de 20 de ani, acuză dureri în zona pieptului. O a cincia persoană a fost lovită în zona capului, dar a refuzat transportul la spital.

10.25 Trei persoane au fost rănite la intrarea în Sânpetru în urma unui accident rutier. Mai multe echipaje SMURD intervin la faţa locului. UPDATE 10.45. Din fericire toţi cei trei răniţi sunt conştienţi şi în afara oricărui pericol.

Un bărbat de 32 de ani a suferit un tratametism cranian, un alt bărbat a suferit doar câteva zgârieturi., iar femeia gravidă, în vârstă de 20 de ani a suferit un atac de panică şi o contuzie la glezna strângă. În accident au fost implicate trei autoturisme  printre care şi un taxi înmatriculat în Sibiu.

Carambolul s-a produs se pare după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.  Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov în accident au fost rănite trei persoane printre care şi o femeie însărcinată. În acest moment nu se ştie cât de grave sunt leziunile. Mai multe echipaje SMURD au pornit spre locul accidentul. Circulaţia în zonă este îngreunată.

Foto & Video – ISU Braşov

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cardul de sănătate nu va fi utilizat până la data de 30 septembrie în asistenţa medicală primară şi în cea ambulatorie de specialitate
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.