blog-logo

Claudiu Coman a demisionat din Consiliul Județean Brașov

claudiu comanConsilierul județean Claudiu Coman a demisionat, astăzi, în plenul şedinţei forului legislativ judeţean din funcţie.

El a declarat că a luat această decizie pentru că nu vrea să prejudicieze imaginea instituției, având în vedere că este implicat într-o anchetă penală.

După arestarea și suspendarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov a lui Aristotel Căncescu, cel care i-a luat locul a fost chiar Claudiu Coman. Mai mult, Claudiu Coman a renunțat la o fucnție în adminsitrația publică pentru a prelua postul de decan al Facultății de Sociologie și Comunicare.

Procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 26 octombrie 2016, faţă de Claudiu Coman, la data faptelor consilier judeţean, pentru complicitate la luare de mită şi instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată.

Amănunte AICI!

Distribuie dacă îți place!
 1. Et tu, mi fili, Cuman?

  Reply
 2. :)))))))))))))) sa nu prejudiciezi imagine institutiei!!!!…implicat….
  Ma baiatule, tu chiar esti porc! AI PREJUDICIAT INSTITUTIA!!! Cand se recupereaza prejudiciul??? CAND??
  CAND VOR FI ADUSI IN FATA JUSTITIEI SI CEILALTI PARNENERI AI LUI CANCESCU??? … Grapa, Cornea, Macedonski s.a.m.d. CAND?????

  Reply
 3. Macedonski e deja vizat de un dosar penal instrumentat de DNA Brasov, in legatura cu activitatea APDT.

  Reply
 4. Una din firmele lui Coman se numeste SOPRAD. Incredibil ! Asta da tupeu. Deci lipseste doar un A.
  SA O PRAD ! Foarte tare. Pradatorii din CJ-UTB. T nu vine de la Tractorul ci de la univTransilvania.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.