Un individ şi-a înjunghiat concubina cu cuțitul de bucătărie

crima

UPDATE 18.00 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru 30 zile.

Inculpatul a fost prins, imediat după comiterea faptei, de către agentul șef adjunct de poliție Ioan Băcioiu din cadrul Secției 2 de Poliție Brașov.

14.00 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au început urmărirea penală faţă de Ciprian Climescu, pentru comiterea infracţiunii de „omor” și „furt calificat”.

La data de 26 octombrie 2016, potrivit procurorilor, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

„În seara zilei de 25.10.2016, inculpatul Climescu Ciprian s-a certat cu concubina sa P. A. în domiciliul comun situat în municipiul Braşov. Inculpatul a lovit persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, aceasta fugind pe scările blocului de domiciliu, fiind însă prinsă de către inculpat şi înjunghiată cu un cuţit mare de bucătărie. După comiterea infracţiunii de «omor», inculpatul a furat din domiciliul comun mai multe bunuri personale ale victimei, precum şi o sumă de bani”, a declarat Adrian Aldea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ucigaşul a încercat să fugă, fiind însă prins la scurt timp de către vecini şi reţinut până la venirea poliţiştilor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Al 50-lea deces la Brașov, în cazul unei persoane infectate cu coronavirus
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.