Scrisoarea cititorului, despre parcările dintre blocuri

parcare-nouaDesi platesc corect an de an chiria pe parcarea scoasa la licitatie de primarie, se pare ca nu reusesc sa-mi parchez masina suficient de bine. Este vorba despre parcarea care face legatura dintre strazile Prunului 10-12, Frasinului si Visinului.

Sunt obligata sa o las foarte aproape de intrarea in scara deoarece scumpii mei vecini (pe multi dintre ei nici nu-i cunosc) isi parcheaza ilegal masinile in fata masinii mele astfel ocupandu-mi jumatate de parcare.

Din cauza masinilor parcate ilegal de catre soferii miserupisti, sunt frecvent tamponate masinile parcate. Pana in prezent mi-a fost masina tamponata de 4 ori in parcare. Am facut plangere la politie fara succes. Cei care tamponeaza masinile, daca nu sunt vazuti, fug de la locul faptei fara sa lase un numar de contact.

Ma intreb si intreb si Primăria de ce platesc o parcare pe care nu o pot folosi integral? Ce fac autoritatile privitor la cei care nu au parcari platite si parcheaza nu conteaza unde. Ma gandesc cu frica la momentul in care ar fi o catastrofa gen incendiu….

Categoric, pentru accesul masinilor de pompieri nu exista nicio sansa. Sunt decisa sa fac plangeri peste plangeri, pana autoritatile fac ordine. Ne miram ca nu ne emancipam? Nu ne vom emancipa atata timp cat mergem pe principiul ‘’las-o ba ca merge asa’’.

Alte articole:   Tânăr din Braşov, în arest, după ce a condus fără permis

O platitoare corecta de parcare, suparata foc

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov