blog-logo

ALDE zice ca are bătute în cuie primele poziții pentru Parlament

ALDE zice ca are bătute în cuie primele poziții pentru Parlament

Ședința la ALDE Brașov, miercuri, 19 octomnrie. Discuțiile pe tema desemnării candiaților în zonele eligibile s-au definitivat, fără a produce mari surprize.

Astfel, surse din Biroul Permanent al ALDE Brașov ne-au dezvăluit că, pentru Camera Deputaților, pe primele poziții figurează Remus Borza și colega care activează în Uniunea Națională a Practicienilor ]n Insolvenţă din România.

La Senat, pe primele poziţii sunt Laura Bratosin şi istoricul Marius Oprea.

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Un infractor, o traseista si un legionar… altceva mai avem??

  Reply
 2. Bine ca ii bate in cuie pe candidati. Si un tarus in inima. Pentru siguranta.

  Reply
 3. Remus Borza, a fost CONDAMNAT DEFINITIV de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că a direcționat către societatea sa de avocatură contracte de asistență juridică, plătite de Hidroelectrica.
  Practica este una la care INFRACTORUL CONDAMNAT DEFIONITIV BORZA apela frecvent, fiind aplicata in toate cele peste 700 de societati pe care trebuia sa le administreze in procedura insolventei, dar de fapt le-a DEVALIZAT si a LASAT 300.000 de SOMERI !!

  Acesta este infractorul lui Tariceanu !

  Reply
 4. Bine ca nu merg la vot ca nici acuma nu mi-am revenit ca l-am votat pe Klaus si doar ma jurasem ca nu merg sa votez cu nimeni dar am cazut victima manipularii media, recunosc. Acu’ si mama daca e pe lista nu ies din casa, jurat pe Biblie, pe rosu pe tot! semnat: unul din multimea de fraieri care a pus botul in 2014.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate