blog-logo

Cultură de cannabis în comuna Cristian

descindere-diicot-brasov-cristian12.00  Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru  o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Adrian Constantinescu, Mihai – Gabriel Ciocoiu şi Constantin Orland Vlăducă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie – octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov,  cannabis la preţul de 40 lei/gram iar  în cursul lunii octombrie 2016  a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Totodată, în cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis.

Alte articole:   USR PLUS nu a votat boicotarea bugetului la Codlea, cum au cerut consilierii liberali

8.00 Procurorii DIICOT din Brașov au făcut o razie care a durat mai multe ore în comuna Cristian, unde într-o casă de pe strada Lungă au găsit o veritabilă plantaţie de cannabis.

Oamenii legii au încărcat în saci aproximativ 64 de kilograme cu droguri, iar cel care a pus la punct afacerea cu cannabis este un bărbat care a rfi monitor de schi în Poiana Braşov.

Plantele de cannabis au fost găsite în podul casei, puse la uscat .

Distribuie dacă îți place!
 1. Dadea la 40lei/gram.
  Ar trebuii sa ii dea cineva o medalie, cel mai bun pret din judet.
  Si „procurorii” au idee cata munca intra in 64kg de material uscat?

  Dumnezeule, tipul asta nu merita catuse, ci o statuie, readuce agricultura in tara.

  Mai bine v-ati uita la vechea fabrica, de siropuri, care este la 1 minut distanta de mers pe jos, de la locul descinderii, si care are curtea plina de remorci cu busteni taiati din padurile Cristianului.

  Reply
 2. Cristian Conopida 13 octombrie 2016, 2:03 PM

  Vai ce bine ca au anihilat acesta retea de narcomani periculosi. Tineretul trebuie sa revina la tutun si alcol, stimulenete permise prin lege care nu fac rau nimanui. Injectarea cu marioana este cea mai teribila chestie, si foarte usor sa faci supradoza. Nu degeaba e ilegal peste tot. Au murit si mor sute de mii de oameni in fiecare zi de la marioana.

  Reply
 3. Mergeti in plm si arestati coruptii nu agricutorii, va luati de plante care cresc pe planeta asta dinainte sa stim noi de ele. Marijuana e drog si alcoolu si tutunul ce plm sunt?

  Reply
 4. Doamne ce oribil, statul roman ce face, sunt atitia interlopi liberi care se lauda cu averi, sunt atitia politicieni corupti, omul asta ce rau a facut mai stat roman degeaba. Cannabisul nu ucide, ucide prostia voastra ca nu decriminalizati si nu legalizati consumul, dati la oameni medicamente pline de chimicale

  Reply
 5. Statul roman inca nu realizeaza ca nu mai are cum sa stopeze asta? si ca daca o legalizeaza i sa castige o gramada de bani de unde o sa fure iar toate jigodile de politicieni? Astia nu realizeaza ca cacatul ala de plata nu e niciun drog de risc? sunteti retardati?

  Reply
 6. Daca s~ar legaliza marijuana sar creea sute de mi de locuri de munca usoara, munca benefica pentru popor ,pentru tara iar noi oameni am duce un trai mult mai bun decat acum … marijuana nu este drog este medicament , un medicament ce nu este nociv mai bun decat majoritatea medicamentelor deja ecistente … eu propun sa luam exemplul olandezilor o tara care duce un trai de sute de ori mai bun ca noi romani … cine stie sa inceapa o petitie nationala care ar putea ajunge in vederea presedintelui pentru a legaliza canabisul ..

  Reply
 7. HA HA…CINEVA MAI SUS VORBESTE DE INJECTARE CU MARIJUANA…SI SCRIE MARIOANA…OF FFF…CAND N AI HABAR..MAI VINE FIII PRIMUL INJECTAT…MARIOANULEEEE
  .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate