Concerte de muzică și expoziții de pictură ale tinerilor artiști brașoveni

concertBrașovenii sunt invitați, luni, 17 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Patria, la un concert extraordinar ce îi va avea pe scenă pe elevii Liceului Vocațional de Muzică “Tudor Ciortea”.

Înainte de începerea spectacolului, cei prezenți pot admira lucrările elevilor care urmează cursurile Liceului de Arte Plastice “Hans Mattish Teuch”.

Concertul reprezintă una dintre activitățile proiectului cultural “Let’s play art”, implementat de Agenția Metropolitană Brașov și finanțat de Consiliul Județean Brașov.

 “Prin acest proiect ne-am dorit să promovăm artele spectacolului prin stimularea creativității tinerilor, printr-o serie de evenimente ce se vor desfășura în județul Brașov. Vrem să încurajăm debutul tinerilor artiști locali și să-i promovăm. Faptul că intrarea este liberă la aceste evenimente are în vedere extinderea accesului și a participării la cultură către un număr cât mai mare de persoane”, susține directorul general al Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David.

Un concert va avea loc la Prejmer, în data de 19 octombrie, de la ora 16.00, la Sala Căminului Cultural “Stephan Ludwing Roth”, iar la Râșnov în 28 octombrie, ora 16.00, la cinematograful “Amza Pelea”.

Valoarea totală a proiectului este de 35,765.00 lei, din care 7,325.00 lei (20,48%) sunt co-finanțare proprie a Agenției Metropolitane Brașov, iar termenul de implementare a proiectului este luna noiembrie.

Alte articole:   VIDEO Ce spune Adrian Veștea despre scandalul Kadas - șeful IPJ Brașov

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.