blog-logo

Lecție liberală cum să dai cu mucii în fasole

sebastian danNu mai este un secret faptul că parlamentarii sunt marionete care apasă pe butoane, folosesc cartele sau se joacă alba-neagra cu bile în Parlament.

Liberalii, despre care este demult evident că nu mai au nimic în comun cu spiritul brătienilor, își bat joc la scenă deschisă de brașoveni. Și aici vorbim despre epopeea privind terenul Aeroportului de la Ghimbav.

O vrăjeală denumită grupul parlamentarilor PNL de Brașov – firesc ar fi fost să îi vedem cu nume și prenume, că nu am votat un grup acum patru ani, ci uninominal – s-a ofuscat și lăcrămat că, „din cauza abuzului procedural prin care PSD a depus și vrea să dezbată așa-zisa moțiune împotriva ministrului Justiției, Grupul Parlamentar PNL a luat decizia de a nu participa la discutarea și votarea acestei moțiuni. Din cauza abuzului PSD sesiunea de vot final nu va avea loc și prin urmare inclusiv votarea legii Aeroportului se va amâna încă o săptămână”.

Alte articole:   Institutul Cantacuzino scoate pe piață Orostim-HV - supliment alimentar pentru imunitate

Evident, o explicație pentru care expresia „de doi bani” devine mult prea valoroasă. Politicienii parlamentari de Brașov, evident cocliți de pupincurismul ierarhic, nici măcar, în prima fază, nu și-au pus problema ca să meargă la vot pentru Aeroport, că așa au zis, că și-au convins colegii de partid, să butoneze pozitiv.

După…,  nu aveau decât să meargă dracului la cantina aia supersubvenționată de la Casa Poporului, iar din banii cretinilor de români care i-au cotat să-și umfle rânza.

Parlamentari liberali de Brașov: deputat Gabriel Andronache –  proțăpit în frunte de listă la Brașov pe motiv că a tocit niște bănci de facultate cu „șefa” Alina Gorghiu, deputat Gheorghe Ialomițianu, declarat într-un articol publicitar cel mai tare ministru de Finanțe din Europa, că hârtia suportă multe, a acordat ajutoare de stat pe ochi frumoși etc., senator Marius Neculoiu- domnia sa sperăm că se va ocupa de Clinica de Transplant Renal de la Brașov, ar putea face mai mult bine decât în politică, senatorul Nicolae Vlad Popa – unul dintre dinozaurii politicii românești postdecembriste – vă lăsăm pe Dvs., cititorii, să îi faceți fișa postului cu realizările. Ar mai fi dl. Daniel Zamfir, un domn care se recomandă deputat de Făgăraș, pe care îl recomandă nu vocea și talentul, ci relațiile cu antenele, prietenii știu despre ce e vorba….

Alte articole:   Virgil Musta, recomandări pentru persoanele care au simptome de COVID-19 și pentru cei care se tratează acasă

Liberalii – prin Adrian Veștea și George Scripcaru – au spus că nu vor să mai fie politizat subiectul Aeroportului, mai ales în campanie. Așa să le audă măcar Cel de Sus glăsciorul, că se pare că, în partid, vorbesc ca Moise în pustiu, pentru că exact oamenii lor au făcut exact invers. Oare ce să înțeleagă țugulanul de rând? Că Adrian Veștea, unic lider PNL Brașov, când spune ceva face exerciţii de dicţie în oglindă? Că degeaba la Braşov una se decide, dacă partidul o cere, Albă ca Zăpada liberalii o văd Cenuşăreasă??

Dacă tot doreau să arate că moțiunea PSD este deplasată, de ce marii juriști ca N.V. Popa și G. Andronache nu au rămas în sală să explice lumii ce și cum? Că nu-i plătim să iasă din sală…

Alte articole:   1.12.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus – 5,96 la mia de locuitori, în județul Brașov

Liberalismul, au spus-o foarte mulţi înaintea mea, a devenit o glumă sinistră, din păcate, iar măsurile economice de dreapta nu pot fi susţinute de partide fantomatice. Este deja lugubru ca PSD-ul inculaptului Liviu Dragnea să vină cu măsuri de dreapta, de a desfiinţa 102 taxe, în timp ce – hai să le zicem liberali – încă îşi împart locurile pe liste: fost PNL, fost PDL, după un algortim cu care se jucau copii cu margaretele, când le rupeau petalele: mă iubeşte, nu mă iubeşte, mă pune pe liste, nu mă pune pe liste, a picat Blaga, poate pică şi Gorghiu, că de n-ar fi, nu s-ar povesti….

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Si nimic de doamna Grecea, alta marioneta PP-DD*PNL?
  Sau ea deja a cotizat în contul campaniei electorale?

  Reply
 2. Într-adevăr revista The Banker, cea mai cunoscuta revista din domeniul bancar cu sediul la Londra care l-a desemnat pe profesorul Ialomitianu cel mai bun ministru de finanțe din Europa nu este la nivelul unui site de știri din Brașov. Lumea finanțelor apreciaza mai mult site-ul news brasov decât revista The Banker. Așteptăm să acordați premii în domeniul finanțelor.

  Reply
 3. Dacă sunteți atât de deștep va așteptăm să ne țineți lecții în materie de finanțe, pe colina! Jigniți o revista apreciata de bancherii și finanțiștii lumii.

  Reply
 4. Ultimele două postări sunt de genul ”O să vă judece colegii mei, academicienii!” a Coanei Leana. Nu știam că se predă economie pe Colină, sincer. Credeam că pe acolo numai cu ale Politehnicii…
  Și nici nu știam că în reviste ca aceea nu se pot cumpăra spații publicitare. Poate mă înșel, dar sper că studenții în cauză nu sunt Lucaci și Lucacs 😀

  Și pesediștii au spus că nu vor să politizeze subiectul cu aeroportul

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.