blog-logo

Urmărit internaţional pentru viol şi tâlhărie, prins la Apaţa

foto : arhiva

foto : arhiva

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române,au depistat un bărbat urmărit internațional de autoritățile din Cipru.

La data de 7 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov l-au depistat în comuna Apața pe Vekony Marin, un bărbat de 41 ani, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Limassol au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracțiunilor de viol și tâlhărie.

Bărbatul este bănuit că, în anii 2009 și 2011, pe raza orașului Limassol, ar fi acostat pe stradă două tinere de 18 și 23 ani, pe care le-ar fi violat și deposedat prin violență de un telefon mobil și un aparat de fotografiat.

Alte articole:   Incendiu în Brașov azi-dimineață. O bătrână a decedat

Cel în cauză a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și Curții de Apel Brașov, iar magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Persoana menționată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate