blog-logo

Sebastian Grapă acuză PNL de blat la un proiect legislativ care atentează la drepturile omului

sebastian-grapaSenatorul PMP, Sebastian Grapă, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că democraţia şi drepturile persoanei sunt în pericol, având în vedere un proiect legislativ iniţiat de minstrul Justiţiei, care a trecut tacit în Senat, din cauza liberalilor, care nu s-au prezentat la şedinţa Comisiei Juridice.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ce trebuie să știi pentru a fi un maestru în vânzări
 1. Du-te ma si plimba ursu’.

  Reply
 2. Mai ieri sindicalist ,apoi psdist , la nevoie pnlist ,repede unprist, acum pnpist -basist ! Mare traseist si mare caracter !

  Reply
 3. Felicitari pentru activitatea depusa in parlament! Din pacate in partidul lui Basescu nu sunteti apreciat in ciuda faptului ca multi brasoveni v-ar vota daca ati fi pe un loc eligibil. Daca zvonurile se adeveresc (ca PMP la Brasov il va pune pe primul loc pe unu Cristescu parasutat de la Bucuresti despre care presa a scris ca a facut ravagii cat timp a fost director la Agentia Domeniilor Statului) inseamna ca PMP nu va avea nici un parlamentar de Brasov.
  Acest indivit si-a batut joc de mii de romani si anume i-a lasat fara terenuri si i-a impropietarit ilegal pe basisti.
  Nu cred ca un individ care are zeci de dosare penale ii poate reprezenta pe brasoveni in parlament iar dvs care ati facut mult pentru Brasov sa ramaneti pe dinafara.

  Reply
 4. dl Sebastian Grapa , nu are coloana vertrebala !!!!
  dl Sebastian Grapa – NU stie in cate partide a fost pana acuma !!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.