blog-logo

Ploaie de medalii pentru înotătorii braşoveni

raluca tarziu maratonul de inotÎn weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie 2016, la Bazinul Olimpic de Inot Brasov, a avut loc Cupa Contratimp la inot, editia a IV-a. Competitia a adus la start un numar de cca 350 sportivi, reprezentand 30 de cluburi din tara.

Echipa clubului CSM Brasov, antrenata de Gabriela Micle, a avut o comportare exemplara, confirmand forma sportiva foarte buna in care se afla. Rezultatele au fost cele sperate, ba chiar peste asteptari…

Componenta echipei de cadeti si juniori a fost: Bogdan Teodorescu, Paul Cabuz, Cosmina Tomele, Miruna Zamfiroiu, Ilinca Cojocaru, Jasemine Ionescu şi Alexandra Negru, la care s-a adaugat echipa mica a clubului Team Nova Brasov, compusa din: Irina Cârstea, Ioana Dobre, Monia Săniuţă, Adela Iluţ, Iulia Ionescu, Patricia Cabuz si Sonia Tiurin.

Mezinele noastre au avut o comportare exemplara, dovedind un progres acum la inceput de pregatire a anului competitional.

Ştafeta clubului MBV, formata din Paul Cabuz, Cosmina Tomele, Miruna Zamfiroiu si Ilinca Cojocaru a obtinut locul 1 atat in proba de 4x50m liber cat si in cea de 4x50m liber.

Alte articole:   Distribuitori de energie electrică, prinși cu mâța în sac. Consiliul Concurenței trece la controale

Rezultatele cadetilor nostri ne dau sperante in ceea ce priveste viitorul inotului brasovean, la nivel local si national.

Doi cadeti, Paul Cabuz si Miruna Zamfiroiu au fost castigatorii trofeelor Anca Patrascoiu, respectiv Razvan Florea, pentru cei mai tehnici sportivi in probele de 200m spate – probe pe care le-au si castigat detasat.

In plus, Paul Cabuz a fost si castigator a 2 medalii de aur in probele de 100m spate si 200m spate si a 2 medalii de argint la 100m liber si 200m mixt, iar Miruna ZAMFIROIU a mai obtinut 3 locuri 1 la 200m mixt, 100m fluture si 200m spate, precum si 2 locuri 3 in probele de 100m liber si 100m spate.

 „Ne bucura rezultatele celor doi cadeti, sunt copii muncitori, sunt talentati si vin la bazin cu placere, zi de zi. Trofeele obtinute de ei, dovedesc seriozitatea lor, incununeaza munca lor de ani buni, si nu in ultimul rand ne onoreaza aprecierea celor doi mari sportivi ai nostri, dna Anca Pătrăşcoiu si Răzvan Florea, care au apreciat munca copiiilor nostri si au vazut, atat in Paul cat si in Miruna, daruirea unui sportiv adevarat”, ne-a declarat Gabriela Micle, antrenoarea lotului brasovean.

La nivelul juniorilor, Bogdan Todorescu a fost de asemenea castigatorul a 4 medalii de aur, in probele de 100mbras, 200m bras, 200 m mixt si 100m spate si o medalie de argint in proba de 100m liber, unde desi nu a castigat a primit trofeul Camelia Potec pentru tehnica de la procedeul liber. Bogdan este unul din cei mai buni inotatori ai Brasovului, el fiind si vicecampion national in probele de bras.

„Trofeele castigate de cei trei inotatori brasoveni, trofee acordate de fosti sportivi de mare performanta, medaliati olimpici in probele de inot, si care au avut ca si criteriu de jurizare tehnica pe care si-au insusit-o in anii de antrenament, dovedesc ca aici se face inot la cel mai inalt nivel, ca avem copii buni, copii ce doresc sa faca performanta, dar care trebuie sustinuti”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor.

Cosmina Tomele, reprezentanta clubului la nivelul junioarelor, a stat mereu in preajma podiumului, ocupand locurile 4 si 5 in probele la care a concurat.

Alte articole:   Peste 100 de foști parlamentari își cer în instanță pensiile speciale

Rezultatele cadetilor nostri au fost completate de Jasemine Ionescu cu un merituos loc 2 la 100m  liber si un loc 3 la 100m spate, precum si de Ilinca Cojocaru, care a obtinut locul 1 in proba de 100m bras si locul 2 in cea de 100 spate. De asemenea, Alexandra Negru a avut o comportare merituoasa, ce a avut ca si rezultat clasari in prejma podiumului.

In conditiile acestea, ne asteptam de la inotatorii brasoveni la rezultate si mai bune in competitiile ce vor urma, luna octombrie fiind plina de evenimente sportive: Sfantu Gheorghe, Pitesti, Izvorani si o deplasare in Ungaria.

Distribuie dacă îți place!
  1. Felicitari celor de la CSM.
    Au mai fost cluburi participante,din Brasov . Chiar co – organizator.
    Ar fi cateva intrebari de pus.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate