blog-logo

Legea privind terenul Aeroportului a trecut de comisiile din Camera Deputaţilor

Legea privind terenul Aeroportului a trecut de comisiile din Camera Deputaţilor

Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități din Camera Deputaților a adoptat astăzi, după o dezbatere îndelungată, proiectul de lege privind Aeroportul.

A fost aprobată varianta aflată la Camera Deputaților, respectiv propunerea legislativă de modificare a prevederilor art. 2 din OUG nr. 41/2007 privind transmiterea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului și din administrarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof și Sfeclă de Zahăr Brașov, județul Brașov, în domeniul public al județului Brașov și în administrarea Consiliului Județean Brașov, pentru realizarea obiectivului „Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav”.

Guvernul României a fost reprezentat la discuții și a exprimat un aviz favorabil în raport cu amendamentele aduse proiectului de către Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități. Și de această dată proiectul a fost susținut în plenul comisiei de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

„Săptămâna trecută, împreună cu colegii implicați în proiectul Aeroportului am făcut mai multe deplasări la Guvern pentru a pune la dispoziție toate informațiile necesare, astfel încât reprezentanții Ministerului Justiției și cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice să avizeze favorabil proiectului nostru legislativ. Am făcut un pas important în soluționarea problemelor care împiedicau continuarea și finalizarea Aeroportului”, a spus președintele CJ Brașov.

Așadar, deputații juriști au adoptat în unanimitate raportul preliminar și l-au transmis Comisiei pentru Agricultură pentru a-l dezbate și aproba, chestiune care s-a realizat fără probleme.

Alte articole:   Peste 100.000 de copaci vor fi plantați la Săcele de Regia Publică Locală a Pădurilor

În cursul săptămânii viitoare inițiativa legislativă privind Aeroportul va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaților.

Distribuie dacă îți place!
  1. Politicienii brasoveni sa faca front comun,sa lase interesele de partid si sa sustina in unanimitate construirea aeroportului.SUCCES!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate