blog-logo

Suspendarea spectacolelor de teatru, reclamată la Protecția Consumatorului

Foto: Andrei Paul

Foto: Andrei Paul

Comisarul șef regional, Sorin Susanu, ne-a declarat că juriştii de la Protecţia Consumatorului vor analiza ce se întâmplă la Teatrul Sică Alexandrescu, deoarece mai mulți braoveni au reclamat la instituția pe care o conduce faptul că nu este firesc să fie suspendate spectacolele de teatru.

„Oamenii se plâng că nu este firesc să fie suspendat programul de spectacole, pentru că este vorba de o instituţie publică, cu angajaţi plătiţi din banii publici, care nu asigură un anumit tip de servicii. Vom analiza ce se întâmplă acolo, vom discuta cu reprezentanții Teatrului și sper să se rezolva problema de la sine”, ne-a declarat Sorin Susanu.

Pe de altă parte, surse din Primăria Brașov spun că întregul scandal de la Teatru este creat artificial de unele persoane direct interesate să se perpetueze o stare de incertitudine. Mai mult, suspendarea spectacolelor este un abuz, care ar putea fi sancţionat conform Codului Muncii.

Alte articole:   Iohannis: Nu există nici o intenție să promovez o carantină la nivel național după alegerile parlamentare din 6 decembrie

În ceea ce priveşte concursul pentru postul de manager al teatrului, Primăria va avea o problemă serioasă dacă nu îl va valida pe post pe Dan Marius Zarafescu, declarat câştigător de comisie, pentru că ar putea fi dată în judecată de acesta…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.