blog-logo

Newsbv.ro va transmite AICI în direct deschiderea anului universitar în Brașov

aula universitatii transilvaniaNewsbv.ro, grupul Iubim Brașov și AP Studio vă ofera transmisiunea în direct a deschiderii anului universitar 2016-2017, după cum urmeaza:
Deschiderea festiva – Aula Universitatii Transilvania, ora 11,00 – Aula Universitatii Transilvania (Iuliu Maniu, 41A)
Deschiderea celei de-a treia stagiuni de concerte a universitatii; Concert de jazz „Magic „Drops” cu Nicolas Simion (saxofoan) si Sorin Romanescu (chitara si electronics).- Aula Sergiu T Chiriacescu, ora 18,00 (Iuliu Maniu 41A).

În prezent Universitatea Transilvania este structurată în 18 facultăţi. Pentru a răspunde nevoilor de instruire ale candidaţilor precum şi nevoilor angajatorilor, universitatea şi-a lărgit şi diversificat continuu oferta educaţională; noi programe de studii au fost anual propuse spre evaluare la nivel naţional, la nivel de licenţă şi masterat. În universitate funcționează: 107 programe de studii de licență (90 la forma de învățământ cu frecvență (zi), 6 la IFR și 12 la ID), 69 programe de studii de masterat (65– ZI și 4 FR) și 18 Domenii de doctorat.

Alte articole:   S-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD la accidentul între Părău şi Comăna de Sus

Universitatea a înregistrat constant un interes deosebit din partea candidaţilor din ţară şi străinătate pentru oferta educaţională la toate ciclurile de instruire (licenţă, masterat, doctorat) şi la toate formele de instruire (învăţământ de zi, cu frecvenţă redusă şi la distanţă). În universitate sunt înmatriculați peste 15.000 studenți la ciclul de studii universitare de licență, 3.800 studenți la ciclul de studii de masterat și peste 540 studenți doctoranzi.

Derularea programelor de studii este susţinută de 741 de cadre didactice titulare, 18 cercetatori, 524 membri ai personalului didactic auxiliar şi nedidactic și 307 de cadre didactice asociate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Iar se deschide srl-u ? Anul asta jmecherii de la univ au intinerit puternic. De la 67 de ani la 70. O placere pt studenti. Ar trebui ca studentii de la transilvania sa invete sa dea pe la cursuri. Inrest aceleasi pictisuri si apa chioara veche de 40 de ani servite de tataii cu salarii nesimtite si prime de merit grase pe 4 ani. Institutul e bantuit, din sali si laboratoare chipurile proaspat varuite cade tencuiala si infloreste mucegaiul prin infiltratii, pe colina pute prin camine varuite peste gunoaiesi sobolani. Taxele sunt printre cele mai mari din tara. Mai bine se inchide sandramaua 1 an si se deratizeaza. Si la prorpiu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.