blog-logo

Tineri reținuți de polițiști după ce au dat lovitura la firma unde lucrau

foto : arhiva

foto : arhiva

Secţia 2 Poliţie Braşov a fost sesizată că, în data de 27.09.2016, la ora 8.45, persoane necunoscute au sustras din incinta unei firme de curierat plicuri ce conţineau diferite sume de bani. Polițiștii au constatat că plicurile cu bani s-au sustras dintr-un birou al firmei, profitându-se de faptul că ușa de acces era neasigurată.

„În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați suspecții în acest caz, doi tineri de 22 ani fiecare, angajați la firma respectivă. În noaptea furtului, unul dintre ei ar fi pătruns în birou, pe uşa lăsată de el anterior neasigurată și ar fi sustras plicurile, iar celălalt ar fi asigurat zona furtului, pentru a nu fi surprinşi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, cms. şef Liviu Naghi.

În data de 27.09.2016, în baza unui mandat emis de Judecătoria Braşov, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre tineri, unde a fost identificată suma 26.916 lei. Suspecții au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și instigare la furt calificat, iar unul dintre ei a fost prezentat Judecătoriei Brașov, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte articole:   Guvernul Ciucă cere cultelor religioase să sprijine procesul de vaccinare

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor menționate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate