blog-logo

S-a stabilit cât vor plăti unităţile din turism impozit, începând de anul viitor

emil nitaDeputatul Emil Niță a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că la ultima ședință din Parlament s-a votat propunerea legisaltivă referitoare la impozitul specific unor activități. Această lege a mai fost votată odată, tot cu majoritate de voturi, dar a fost întoarsă de președintele Klaus Iohannis pentru reexeaminare. Parlamentul a studiat solicitarea președintelui și a și operat unele modificări.

„Una dintre modificări este aceea că Legea se va adresa tuturor operatorilor din domeniul turismului, indiferent de cifra de afaceri sau numărul de angajați, aici fiind incluse și microîntreprinderile. Hotelurile, barurile şi restaurantele vor plăti un impozit special începând de anul viitor, indiferent de mărimea cifrei de afaceri și de ponderea veniturilor obținute din aceste activități , calculat pe numărul de locuri de cazare sau spațiul alocat activității”, a precizat Emil Niţă.

Aveţi mai jos anexele al această lege referitoare la formula de calcul şi zonarea la nivel naţional.

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

formula-calcul-impozit-restaurante-si-hoteluri

 

formula-calcul-impozit-restaurante-si-hoteluri2

Distribuie dacă îți place!
  1. un contribuabil cinstit 23 septembrie 2016, 4:18 PM

    „Bravo PSD! „După ce ați distrus industria brașoveană acum vreti sa distrugeti si turismul din acest judet. Ce vreti sa faceti din Brasov? un judet de asistati sociali?

    Reply
  2. Iti trbuie un doctorat in matematica sa intelegi si sa calculezi….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.