blog-logo

Tabără de engleză pentru elevii brașoveni la Mănăstirea Nașterea Sf. Ioan Botezătorul

tabara-engleza-manastire719 copii din Braşov au participat în perioada 16-18 septembrie 2016 în tabăra în limba engleză organizată la Mănăstirea „Naşterea Sf. Ioan Botezătorul” din localitatea Valea Mare, judeţul Covasna, prin bunăvoinţa pr. Stareţ Ilie.

Tabăra a fost organizată de Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret „Sfântul Sebastian” din Braşov în parteneriat cu Liceul Vocaţional de Muzică „Tudor Ciortea”.

Copiii au avut posibilitatea să-şi perfecţioneze abilităţile de comunicare în limba engleză şi să participe la diferite activităţi specifice unei tabere, cum ar fi jocurile, drumeţia, activităţile artistice, activităţi sportive, dar şi activităţi catehetice. Tinerii  au participat şi la slujbele religioase oficiate la Sfânta Mănăstire.

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

Tabără de limbă engleză a fost coordonată de prof. Ruxandra Sava, psiholog Gabriela Zogan şi Ana Zogan, care au contribuit la desfăşurarea activităţilor de educaţie non-formală, de dezvoltare personală în limba engleză.

„Toţi copii au fost foarte încântaţi de această experienţă, unii fiind în prima lor tabără de genul acesta şi cu siguranţă o să revină cu mare drag la Sfânta Mănăstire din Valea Mare, care a oferit gratuit spaţiul de cazare şi mesele zilnice. Mulţumim pe această cale şi obştii Sf. Mănăstiri cu hramul Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din jud. Covasna, localitatea Valea Mare, pentru dragostea arătată faţă de copiii participanţi şi deschiderea faţă de astfel de activităţi misionare ”, a precizat preşedintele Asociaţiei Centrul de Copii şi Tineret „Sfântul Sebastian”, Flavius Sebastian Sava.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate