Protest la Brașov pentru trimiterea lui Gabriel Oprea la judecată

gabriel-opreaSăptămâna a început cu dreptul pentru Gabriel Oprea. Senatorii au respins cererea DNA de ridicare a imunitții parlamentare. Asta, deși procurorii anticorupție au vrut sa înceapă urmărirea penală a fostului ministru de Interne pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii afirmă că Oprea este cel care a cerut să fie escortat de Poliția Rutieră și tot el a stabilit viteza coloanei oficiale în noaptea de 20 octombrie 2015, atunci când a murit polițistul Bogdan Gigina. 73 au votat împotriva, 45 pentru și 6 voturi au fost anulate.

Reacțiile societății civile nu s-au lăsat așteptate.

Pe Facebook, deja au apărut solicitări pentru a organiza proteste. Brașovenii sunt chemați joi, la Prefectură la ora 18.00. Iată motivele pentru care brașovenii  sunt chemați la protest:

„Ce urmează după ucidere din culpă? Omucidere. Să vă întreb:
1. Mai stăm acasă până când un ministru, senator, deputat, va ucide pe cineva și va scăpa?
2. Dacă polițistul Gigină era fiul/fratele dumneavoastră, vă gândeați de două ori înainte să protestați cum puteți mai puternic și mai liber?
3. Faptul că un bodyguard ca Oprea a ajuns să scape de justiție cu ajutorul senatorilor, dovedește că politicienii ne ascultă doar când ieșim în stradă. Corect?
4. Noi chiar nu vedem că își bat joc de noi și râd de noi, pentru că noi suntem mulți da’ proști, nu? Le arătăm că nu-i așa?” – Radu Hossu

Alte articole:   55.000 de lei, de la Consiliul Județean la pușculița Cerbului de Aur
Distribuie dacă îți place!
Loading...
 1. Protest, protest dar corect ar fi ca toti cei ce au dat vreodata spaga la militieni sa stea acasa. Nu as mai intra in detalii.

  Reply
 2. La fel de vinovati ca si Oprea- „General -Carciumar ” (General cu 4 stele avansat de Basescu , desi nu a vazut campul de lupta nici in aplicatii pe timp de pace ), sunt , nominal , toti parlamentarii (parazitii) din Parlamentul Romaniei care au votat pentru imunitatea acestui sarlatan care se crede mare politician …
  Asa ca , sa strigam un „Hooooooo”, traditional romanesc , dar sa nu ne oprim aici : la vot , in 11 decembrie , nici un partid patat , sa nu fie votat , inclusiv si mai ales PMP-ul lui Basescu , pentru ca el l-a sustinut la nivel inalt pe acest General -Carciumar !
  Voi vota doar oameni care s-au ridicat in societate prin munca cinstita , cum este matematicianul olimpiadist , Nicusor Dan si partidul sau „Salvati Romania „!!!!

  Reply
 3. Mamaaaa , ce fata de urangutan aflat in captivitate , care s-a ingrasat datorita sedentarismului si i-a crescut gusa , are acum Oprea asta , dupa atatia ani de politica !!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.