blog-logo

Se redeschid centrele de performanță „Hai la Olimpiadă!” din Brașov. Hai la testare!

testare-eleviProgramul „Hai la Olimpiadă!”  își redeschide centrele de pregătire gratuite pentru performanță din Brașov și din restul orașelor din țară.

Elevii din Brașov care au rezultate bune atât la Matematică sau la Fizică, cât și la concursurile școlare își pot duce pasiunea la următorul nivel și se pot înscrie online – http://hailaolimpiada.ro/inscriere/ – la testările pentru selecția în centrele de pregătire pentru performanță „Hai la Olimpiadă!”.

Data, ora și locația testărilor la Matematică și Fizică vor fi actualizate permanent pe pagina oficială a „Hai la Olimpiadă!” – http://hailaolimpiada.ro/news/se-redeschid-centrele-gratuite-de-pregatire-hai-la-olimpiada/.

Astfel, din luna octombrie, în cadrul programului „Hai la Olimpiadă!” vor funcționa 20 de centre de pregătire: centrele de performanță la Matematică și Fizică din Brașov.

Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

„În Centrele de pregătire pentru performanță «Hai la Olimpiadă!», pregătirea elevilor este asigurată de cei mai buni profesori din oraș. Continuăm să punem în valoare comunitatea dascălilor dedicați, care pot să ghideze copiii pentru întrebările lumii de mâine. Cursurile în centre sunt gratuite și, pentru a putea participa la aceste cursuri, elevii cu cele mai bune rezultate la concursurile școlare participă la o testare. În acest an școlar, suntem prezenți în 10 orașe și ne-am propus ca, până în 2020, să avem astfel de centre în cel puțin 30 de orașe din țară și să ajungem la cel puțin 5.000 de copiii care pot și vor să se pregătească la un nivel peste medie”, a declarat Tudor Vlad, Președintele Fundației care a pus la punct acest program.

Alte articole:   Majoritatea elevilor din județul Brașov sunt testați de COVID-19 acasă, de către părinți

În anul școlar 2015-2016, 1.882 de elevi s-au pregătit săptămânal în centrele de performanță din București, Constanța, Buzău, Iași, Brașov, Cluj și Timișoara, sub îndrumarea a 154 de profesori.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate