blog-logo

Lucian Ștefan (CALEnDAR) vă invită la o seară de folk la Taverna Sârbului

Lucian Ștefan (CALEnDAR) vă invită la o seară de folk la Taverna Sârbului

Seara de vineri 16 septembrie 2017 vă aduce începând cu ora 19.30 o nouă provocare la Taverna Sârbului de pe Republicii.

Ajuns la cel de-al treilea episod din cele șase ale proiectului, tânărul cantautor Lucian Ștefan, membru al trupei CALEnDAR, autor al unui volum de poezie clasică și compozitor a două albume de cântece de munte, va continua să povestească generației de azi, precum și celor nostalgici acelor vremuri, despre tot ceea ce a însemnat Cenaclul Flacăra.

Această mișcare muzicală care a cuprins România în plin comunism timp de 12 ani, a reprezentat peste 6000 de concerte și a avut un public total de peste șase milioane de spectatori. Dacă prima ediție a fost dedicată „Ciocului”, adică lui Mircea Vintilă, iar cea de-a doua Grupurilor „Ecou” și „Partaj”, vineri în amalgamul de cântece, Lucian va povesti despre activitatea artistică a mai multor reprezentanți ai cenaclului printre care Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, Gil Ioniță și Vali Sterian, lăsând în pregătire ediția a patra pentru Ducu Berți, iar pe cea de-a cincea pentru Ștefan Hrușcă.

Alte articole:   VIDEO Conferință de presă la PSD Brașov

La fel ca și la edițiile precedente, printre cântece și recitări de poezie vor fi presărate articole și date despre acest fenomen numit Cenaclul Flcăra. La rubrica „un artist, două vorbe, trei cântece”, cu care artistul ne-a obișnuit, încă nu am aflat cine va fi invitatul, mai mult ca sigur va fi o surpriză pentru toți cei prezenți.

Intrarea este liberă, iar rezervarea la local mai mult decât necesară.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.