blog-logo

Mariana Tîrcă: „Plecăm la Deva cu gândul de a ne întoarce cu maxim de puncte”

Mariana Tîrcă: „Plecăm la Deva cu gândul de a ne întoarce cu maxim de puncte”

Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, în prima etapă de campionat, în deplasare la Deva cu echipa locală Cetate. Antrenoarea Mariana Tîrcă a declarat înaintea plecării spre Deva că îşi doreşte foarte tare un start de campionat bun, astfel că le-a cerut jucătoarelor să se mobilizeze exemplar pentru această partidă.

„După ce am debutat în week-end în Cupa EHF, acum ne vom face debutul şi în campionat, şi sper să fie unul cu dreptul din toate punctele de vedere. Ne dorim foarte tare să facem un joc bun, am discutat mult cu fetele şi le-am cerut atitudine şi determinare în fiecare partidă oficială, indiferent de numele adversarului pe care îl vom avea în faţă. Ne aşteaptă un joc foarte dificil având în vedere că nu ştim foarte multe despre ce reprezintă acum echipa din Deva. iniţial trebuia să jucăm acest meci în 3 septembrie, dar pentru că ele nu au avut efectiv pentru a forma un lot acest joc s-a reprogramat. Important este ca noi să ne facem jocul, să debutăm cu un joc foarte bun, cu o atitudine foarte bună, cum am mai spus, şi bineînţeles în urma acestei dispute să venim acasă cu maxim de puncte. Fetele s-au pregătit bine, avem un tonus bun după meciurile cu HZRK Grude din Cupa EHF, aşa că plecăm optimişti la drum”, a spus Mariana Tîrcă.

Antrenoarea Coronei a mai adăugat că „deja au apărut surprizele, noi sperăm să avem o evoluţie cât mai noremală, dacă pot spune aşa. pentru noi va fi un campionat extrem de dificil, deoarece majoritatea echipelor pretendente la un loc pe podium s-au întărit şi chiar dacă nu sunt relaţii de joc între ele, totuşi valoarea lor individuală îşi va spune cuvântul.Spperăm să ne regăsim şi noi cadenţa, faţă de ce a fost anul trecut, din efectivul nostru lipseşte o piesă importantă, dar cu toate acestea spper ca într-un timp cât mai scurt această absenţă să nu se mai simtă prin evoluţia celorlalte jucătoare. Eu am încredere în ele, mai trebuie să creadă şi ele că pot să se ridice la nivelul pe care îl dorim”.

Alte articole:   Artă sau „artă” în curtea Bisericii Negre?

După meciul de la Deva, Corona Braşov va juca pe teren propriu cu nou promovata Dunărea Galaţi. Partida este programată duminică, 18 septembrie de la ora 15.30.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov