blog-logo

Listele cu candidații PNL Braşov la alegerile parlamentare încep să prindă contur

sigla pnlLiberalii par să fi căzut de acord cu algoritmul alcătuirii listelor cu candidați pentru Camera Deputaților și Senat. Astfel, conducerea județeană a PNL a decis ca listele să fie ocupate de câte un membru din fostul PDL și vechiul PNL, alternativ, pentru a nu exista discuții.

La Senat, lista este deschisă de vechiul PDL, prin fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Mihail Veștea. Acesta este urmat de actualii senatori Marius Neculoiu și Nicolae Vlad Popa.

La Camera Deputaților, pe prima poziție figurează un membru al vechiului PNL – Gabriel Andronache. Poziția secundă va reveni lui Gheorghe Ialomițianu sau lui Adrian Oprică. Pe locul al treilea, oarecum surprinzător, va figura Daniel Zamfir – pentru cei care nu au auzit de el le precizăm că este acutal deputat de Făgăraș, dar care are ca atu suportul Antena 1 la nivel național. Urmează Gheorghe Ialomițianu sau Adrian Oprică și apoi Maria Grecea (pentru că pe listă trebuie să fie și o reprezentantă a organizației de femei.)

Alte articole:   Polițele RCA se vând în rate, după ce prețurile au crescut masiv

Pe un scor optimist pentru PNL în județul Brașov, de circa 40 de procente din voturile valabil exprimate, liberalii pot obține două mandate de senator și cinci de deputat.

UDMR va obţine cu siguranţă un mandat de deputat şi posibil unul de senator. Rămâne de văzut scorul la nivel naţional pentru ALDE şi PMP (dacă trec de pragul electoral de 5%).

 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Zanfir? Sotul Oane Stancu care arunca cu noroi in PNL oricand prinde ocazia?

  Reply
 2. Chiar asa … ce sa caute ala aici, plus ca nici nu locuieste in Brasov… Ce a facut jegul ala pentru brasoveni ?

  Reply
  • acum 4 ani omul fara de neam D-zeu si tara newlander pedro roman candida din partea jud .Brasov pe care el il si distruse industrial ca prim mimistru a lui ilici asa ca ei se pun pe liste pe locuri eligibile ,alegerile sint de fatada ,,,,

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.