blog-logo

Inițiativă legislativă: O creșă la 15.000 de locuitori

Inițiativă legislativă: O creșă la 15.000 de locuitori

Deputatul Maria Grecea, împreună cu alți membri din PNL Brașov, a depus un proiect de lege care să reglementeze obligația autorităților locale de a înființa câte o creșă pentru fiecare 15.000 de locuitori din respectiva unitate administrativ-teritorială.

În săptămâna 19-23 septembrie 2016, Senatul va dezbate proiectul menționat, inițiat de deputatul PNL Maria Grecea,  împreună cu deputatul PNL Florentin Gust. Acest proiect vine în sprijinul celor care îți doresc un copil, dar care sunt îngrijorați în ceea ce privește continuarea vieții profesionale în paralel cu îngrijirea copilului.

maria grecea„Sporirea natalității nu este doar o prioritate, este o garanție a existenței unui stat. România are nevoie de creștere demografică, iar noi, toți cei responsabili, avem datoria de a elabora un cadru menit să îi încurajeze pe români să aibă copii. Am convingerea că această măsură îi va încuraja pe tineri să ia o decizie importantă în viață: aceea de a întemeia, sau de a-și mări familia”, a declarat deputatul PNL Maria Grecea.

Deputatul intenționeză să continue demersul inițiat în 2016, prin care urmărește asigurarea unor servicii de calitate în toate unitățile preșcolare și prevenirea înființării și funcționării unor creșe sau grădinițe neautorizate. Deputatul consideră că fiecărui părinte trebuie să i se garanteze dreptul de a-și lăsa copiii preșcolari într-un mediu sigur și sănătos.

Alte articole:   Înmatricularea și radierea mașinilor se va putea face printr-un singur drum la RAR

Deputatul PNL și-a exprimat speranța că acest proiect va fi susținut de către senatori, indiferent de apartenența lor politică, deoarece reprezintă un pas important în calea modernizării serviciilor oferite de autorități în sprijinul comunității, principalii beneficiari fiind tinerii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate