Weekend plin de evenimente la Râșnov

Weekend plin de evenimente la Râșnov

Agenda de evenimente a Râșnovului vă propune în acest sfârșit de săptămână mai multe manifestări atractive, de natură a răspunde  unor gusturi variate.

Astfel, în intervalul 9 – 11 septembrie, pe Valea Cetății, se desfășoară o nouă ediție a mult-așteptatului „Festival de Zup”, despre care viceprimarul Liviu Butnariu spune că „Zupul face parte din tradiția gastronomică a zonei noastre, fiind o mâncare gătită de sași atunci când mergeau la muncile câmpului, din ce aveau în traistă. Acest festival culinar are tot mai mult succes, de la ediție la ediție, și este una dintre mândriile râșnovenilor”.

În 9 și 10 septembrie, în Grădina Cetății Râșnov are loc Festivalul de muzică electronică, organizatorii mizând pe mai mult de 1.000 de participanți din țară și străinătate.

De asemenea, sâmbătă, 10 septembrie, de la orele 17.00, Asociația Musashino, împreună cu Primăria Râșnov, vă invită la un concert de muzică japoneză în piațeta pietonală din centrul orașului, unde intrarea este liberă.

În fine, duminică, 11 septembrie, de la orele 16.30, Asociația Swing Dance Society din Brașov organizează, în centrul Râșnovului și la Cetate, un moment de dans ce va reînvia atmosfera anilor interbelici.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap