blog-logo

Paula Seling, Alexandra Fits și Trupa Coco, alături de copiii cu autism

Paula Seling, Alexandra Fits și Trupa Coco, alături de copiii cu autism

Balul Speranței pentru copiii cu autism

Asociaţia „Rază de Speranţă“, ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, organizează alături de Asociația “TheoEmyDor ” și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii”, cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil „Inimi albastre”.

Balul dedicat cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale va avea loc  vineri, 21 octombrie, în Barul de noapte Aro Palace, cu participarea extraordinară și pro-bono a artiștilor Paula Seling, Alexandra Fits, Trupa Coco și Rodica Stan. Un moment special, care va crea o punte cu tradițiile și valorile culturale naționale va fi prezentat cu sprijinul fondatoarea brandului Flori de Ie”, Cristina Chiriac, care ne va încânta cu o prezentare de modă.

În urma primei ediții a balului „Inimi albastre“, organizatorii au reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro. Astfel, într-o seară a prieteniei și generozității, de pe 23 octombrie 2015, peste 200 de braşoveni au contribuit la continuarea programelor terapeutice de recuperare a copiilor şi tinerilor cu autism. Din seara de gală nu au lipsit: o licitație cu obiecte de artă, o degustare de vinuri, o prezentare de modă, momente artistice susținute de artisți ai Operei Brașov și un concert al cântăreței Ellie White.

Cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil are ca scop  sensibilizarea comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă. Totodată organizatoriiși-au propus strângerea de fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale celor peste 80 de copii și tineri,  beneficiari ai asociației brașovene.

bal autism

Fără sprijinul comunităţii nu putem reuşi să oferim copiilor noştri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea şi integrarea lor sînt foarte costisitoare. Ca organizaţie, noi încercăm să venim în sprijinul părinţilor acestor copii, să le oferim un spaţiu adecvat sesiunilor de terapie, dar şi programe psiho-educaţionale de cea mai bună calitate, alături de specialiştii asociaţiei. Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţă şi putere! Pentru că v-am simit alături din prima clipă și pentru ca nu ați ezitat niciun moment să fiți prietenii copiilor noștri speciali, am fi bucuroși să vă avem alături și de această dată. Ar fi o șansă pentru noi să vă răsplătim pentru BINELE pe care l-ați dăruit beneficiarilor noștri în acest acest răstimp.  Ați devenit o voce importantă pentru cauza copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale, iar cu oameni ca voi simțim că, pas cu pas, ne împlinim menirea pe acest pământ – Diana Niță, președinte Asociația Rază de Speranță.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate