blog-logo

Etapa a 5-a: Unirea Tărlungeni – FC Braşov, duminică, ora 12.30

Etapa a 5-a: Unirea Tărlungeni – FC Braşov, duminică, ora 12.30
C Braşov va evolua duminică în etapa a 5-a din Liga a 2-a de fotbal, în deplasare, împotriva Unirii Tărlungeni. Jocul se va disputa la Ştefăneşti (Ilfov), acolo unde adversara „stegarilor” s-a mutat în această vară. Partida va începe la ora 12.30 şi va fi transmisă în direct de postul Digisport TV.
„Ne-am interesat, bineînţeles, despre adversarul din jocul de duminică. Sunt jucători cu care Ştefăneştiul a evoluat în Liga a 3-a, plus câţiva fotbalişti cu experienţă în eşalonul secund. O echipă arţăgoasă, susţinută acasă de un public destul de vulcanic. Trebuie să mergem acolo, să jucăm ce a m jucat în repriza a doua cu Călăraşiul şi să încercăm să obţinem cele trei puncte, pentru a aştepta apoi derby-ul cu UTA. Dacă intrăm hotărâţi să tranşăm meciul în favoarea noastră, o putem face. Băieţii sunt concentraţi şi sperăm să continuăm rezultatele bune. Am creionat în mare parte lotul, făcut pe scheletul jucătorilor sub 21 de ani, 8 la număr, dintr-un total de 23. Nu există un titular cert, cine joacă şi dă randament, rămâne în echipă. Interesul nostru este să avem rezultate”, de declarat Cornel Ţălnar.
Antrenorul „stegarilor” nu va putea conta pe Goge (accidentat) şi Poverlovici (suspendat), dar pe de altă parte se încearcă recuperarea lui Şerban până la ora jocului.
„Oamenii de aici au fost foarte hotărâţi să mă aducă şi am venit cu gândul să promovăm. Îmi doresc să intru în primul «11» şi dacă mi se va da această şansă, voi încerca să profit de ea şi să rămân acolo. Sper să am evoluţii foarte bune şi ca FC Braşov să fie o rampă de lansare pentru mine. Dacă facem ceea ce trebuie, avem un grup bun şi putem promova”, spune şi Florin Cordoş.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul de Interne a prezentat Cartea electronică de identitate. Cum arată noul buletin

Leave a Reply

Your email address will not be published.