blog-logo

Marius Dunca şi Costel Mihai, comunicat comun pe tema termoficării

TetkronRezolvarea problemei livrării de apă caldă a intrat în linie dreaptă.

„Am iniţiat o întâlnire a celor opt consilieri locali PSD, cu primarul George Scripcaru şi cu viceprimarul Mihai Costel. Am vrut să ne asigurăm că, prin discuţii la aceeaşi masă, vor fi lămurite toate aspectele ce ţin de înfiinţarea serviciului public de termoficare, şi vor fi armonizate toate chestiunile ce ţin de comunicare. Odată iniţiat dialogul, am transmis celor din Executivul municipalităţii faptul că aleşii locali ai PSD vor sprijini orice demers care respectă legea. Așa se va întâmpla și la următoarea şedinţă de Consiliu Local, în care se va adopta Hotărârea prin care noul serviciu este definit, potrivit legii, ca entitate juridică”, e declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

Alte articole:   Centru de testare COVID-19 deschis non-stop la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov

Următoarea etapă va fi obţinerea Codului Unic de Înregistrare şi, mai ales, de obţinere a unei licenţe emise de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare . Acest din urmă act va permite rezolvarea problemei termoficării.

„Va urma ca, într-o viitoare şedinţă a deliberativului, să se pună în discuţie protocolul la care a făcut referire și prefectul. Este necesar să se întâmple şi acest lucru, pentru că unul dintre semnatari, Tetkron, nu va mai avea calitatea de parte a acestui act, de vreme ce nu mai are licenţă validă. Am convenit împreună ca orice problemă majoră care ar putea apărea pe viitor, să fie rezolvată pe calea normală, a dialogului”, se mai arată în comunicatul de presă comun semnat de MArius DUnca şi viceprimarul Costel Mihai.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate