blog-logo

FC Braşov, antrenament cu echipa lui Ilie Stan

fc brasov„Este bine că înfrângerea a venit într-un joc amical. Am făcut o primă repriză bună, iar apoi am vrut să vedem toți băieții la lucru şi le-am dat posibilitatea de a juca şi celor care au făcut-o mai puţin. Una peste alta, a fost un antrenament util”, a declarat, la final, „secundul” Mihai Stere.
Nu au fost folosiţi Şerban, Goge şi Pamfile, toţi cu uşoare probleme medicale.
„Am avut parte de un antrenament bun, mă bucur că băieţii mei arată implicare. Suntem de aproape trei săptămâni la Braşov, la început le-a fost mai greu, până s-au acomodat cu clima, dar apoi şi-au intrat în ritm. Se vede că FC Braşov este încă în căutări. M-aş bucura să-I văd la anul în prima ligă, este un oraş frumos care merită acest lucru”, a spus şi Ilie Stan, antrenor al lui FC Braşov în 2013.

După meci, conducerea a decis să se renunţe momentan la cinci jucători, Vlăsceanu, Horia Popa, Avram, Pamfile şi Potecu. „După jocul amical de astazi, conducerea tehnica m-a anunţat că aceşti jucatori nu intră în acest moment în vederile antrenorilor pentru a se impune in primul 11. In aceste condiţii, probabil vor fi imprumutati la alte echipe”, a explicat managerul Paul Enache.

FC Braşov – Al-Shamal Doha 0-1 (0-0)
A marcat: Jose Harrison (63)
FC Brasov (I): Fl. Iacob (30 Ignat) – Vagner, Ciobanu, Cordoş, Stan – Răsdan, P. Iacob, I. Popa, Manole – Grigorie – Sburlea
FC Brasov (II): Ignat (60 Căucă) – Vlăsceanu, Potecu, Poverlovici, Săftescu – H. Popa, Vl. Munteanu, Kyriakakis (Răducan) – Avram – Istrati

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN1, la intrare în Codlea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate