blog-logo

Oamenii de afaceri din Kuweit vor să investească în Braşov

Oamenii de afaceri din Kuweit vor să investească în Braşov

Oameni de afaceri din Kuweit ar putea investi cel puţin trei milioane de euro în zona Braşovului. O delegaţie de oameni de afaceri condusă de un reprezentat al Ministerului Agriculturii din Kuweit, Mohamed Alazmi, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale braşovene şi ai Zonei Metropolitane Braşov, în cadrul unei vizite de prospectare a oportunităţilor de afaceri din zona noastră.

„Am venit să adunăm informaţii despre oportunităţile de afaceri. Suntem interesaţi în special de înfiinţarea unui abator pentru o investiţie iniţială de aproximativ trei milioane de euro, abator care să exporte carne în Kuweit”, a explicat oficialul kuweitian, care este responsabilul la nivel naţional cu abatoarele de stat din Kuweit.

„Primăria Braşov este deschisă investiţiilor din orice domeniu. Din punct de vedere urban, Braşovul este un oraş foarte bine dezvoltat şi ne dorim ca şi dezvoltarea economică să atingă cel puţin nivelul dezvoltării urbane. Orice investiţie nouă înseamnă locuri de muncă şi oportunităţi pentru tineri, care pot alege să rămână aici, în loc să plece în alte ţări”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

„Suntem deschişi oricăror investiţii în zona metropolitană şi punem la dispoziţia tuturor oamenilor de afaceri care doresc să investească în această zonă informaţiile de care aceştia au nevoie. De asemenea, ne-am oferit ajutorul şi pentru localizarea oportunităţilor de afaceri în domeniile pe care ei le vizează. În zona metropolitană există suficiente ferme şi suficienţi crescători de animale pentru ca o investiţie de tipul celei vizate de partea kuweitiană să poată fi realizată cu succes”, a spus Dragoş David, directorul general al Agenţiei Metropolitane Braşov.

Alte articole:   Festivalul Internațional de Teatru Maghiar, la Teatrul Sică Alexandrescu

De altfel, reprezentantul AMB a vorbit, în timpul întâlnirii, despre necesitatea localităţilor din Zona Metropolitană şi din judeţ de a pune în aplicare cât mai curând Planul de Management Integrat al Deşeurilor, context în care a subliniat că şi acest domeniu poate fi o oportunitate de investiţii pentru partea kuweitiană.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.