Scandalul revine la ordinea zilei în PSD Braşov. Conflict deschis între conducerile municipale şi judeţene

florin ortan psd23.08.2016

Scandalul este latent la această oră în PSD Braşov, între conducerea municipală şi cea judeţeană, după ce Liviu Lupu a fost revocat din funcţie. Preşedinţii organizaţiilor de cartier trimit o scrisoare deschisă către conducerea naţională a partidului, pentru că nu sunt de acord cu schimbarea intempestivă a preşedintelui de organizaţie, pe care o califică drept abuzivă, iar refuzului lui Marius Dunca de a-l lăsa pe secretarul general adjunct, Codrin Ştefănescu, de a se adresa membrilor Comitetului Executiv  Judeţean al PSD Braşov este „inadmisibil”, „un abuz grosolan” şi „de domeniul incredibilului”.

22.08.2016 Conducerea organizaţiei municipale a PSD Braşov are o nouă conducere.

Astfel, în urmă cu puţin timp, Comitetul Executiv Județean al PSD Brașov, Liviu Lupu, a fost revocat din funcţie şi desemnat în locul său medicul cardiolog Florin Orţan, care este şi consilier judeţean.

Scorul a fost în favoarea lui Orţan de 70 „pentru” şi două împotriva: Răzvan Popa și Liviu Lupu.

În timpul şedinţei, a sunat şi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, care a vrut să se adreseze membrilor Comitetului Executiv Judeţean, însă a fost refuzat de preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca.

Liviu Lupu (PSD), omul de afaceri care asigură mâncarea în Spitalul Judeţean

Referitor la cele întâmplate, Liviu Lupu ne-a declarat că „a fost un puci politic, iar cu această decizie organizaţia municipală nu este de acord. Vom rezolva acest diferend în interiorul partidului. În momentul în care se fac schimbări, trebuie să vii şi cu argumente. Or, PSD a obţinut cel mai bun scor din istorie la Braşov, la nivelul Consiliul Local Braşov – 8 consilieri. Deci nu se pune problema de a fi avut rezultate slabe. Apoi, faptul că secretarul executiv adjunct de la nivel naţional nu a fost lăsat să vorbească în cadrul unei şedinţe din teritoriu cred că spune foarte multe. Nu vreau să comentez în plus”.

PSD Brașov mizează pe 6 parlamentari pentru următorul mandat

Săptămâna trecută a mai fost o ședință de Birou Executiv Municipal. Având în vedere faptul că social-democrații brașoveni mizează pe obținerea a șase posturi de parlamentar (patru de deputat și două de senator), reprezentanții BExM au solicitat ca trei dintre locurile de pe listă să le revină.

Alte articole:   În județul Brașov încă există un focar activ de pestă porcină africană

Mai mult, ei au și nominalizat trei persoane pe care le susțin: Liviu Lupu, Răzvan Popa și președintele executiv al PSD Brașov, Viorel Chiriac.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Am avertizat pe PSD-istul Liviu Lupu din Brasov, patronul firmei Protector Agency, daca nu da salariul de iulie pe saptamana asta voi sesiza! Si am intrebat, ca nu e rusine, urma carora traieste isi bate joc de ei! E posibil din cauza asta colegul a primit salariul, eu nu! El a vrut sa arata, el e patron e mai puternic, nici nu baga in seama amenintarile!
  Dar totus, e frica de controale, ca odata caietele de proces verbale de predare si primire erau adunate, cu motivatia de control si peste o luna nu scriam proces verbale de primire si predare! Asa se zvonea, din cauza ca sa nu fie prinsi, ca agenti nu lucreaza legal, adica lucreaza 24 cu 48! Asa sa adunat 240 de ore, din care a platit 168 numai, 72 pe gratis, dar nici asta n-a platit la timp! Dupa aia se schimbase in fiecare luna caietul respectiv, adica e frica Liviu Lupu de controale!
  Mai ales, ca dupa un timp au aparut in post si contractele de munca! Adica nu este asa cum zicea tare increzut cordonatorul Dan Tudor, cand era vorba de sesizari firmei, „ca poate sa-si mearga uriunde si la Basescu”!
  Dar totus are influenta, ca DNA nu cerceteaza, cum pazeste firma lui toate spitalele de stat!
  Dar stie sa minte grosolan! Cand au inceput ca sa plece oameni, ca au saturat de salari neplatite, a folosit capcana minciuni, ca sa tine oameni acolo! Prima data seful meu Dan Tudor ne a invrajbit cu minciuni grosolane, ca vom primi o masa calda, abonament platit la navetisti, salariu la zi! Masa credeam, ca are cantina! Dar o duminica a coborat din ceruri si Liviu Lupu, patronul, ca sa minte angajatilor sau la Sofimat! Dupa un timp am auzit, ca si la alte obiective erau raspandite aceste minciuni! Nici nu trebuie sa zic, ca nu s-a adeverit nimic!
  Cand m-am angajat la firma, septembrie, imediat am auzit, ca Lupu este dator angajatilor cu trei luni de salariu consecutiv de la inceputul anului, ianuarie, februarie, martie, pe care numai in anul urmator a dat!
  Dar cum vad cel mai bine a caracterizat pe Lupu, propriul angajat, coordonatorul Tudor Dan, care a zis, ca e un om tare dificil, un om tare isteric! Care dupa mine arata inflatia personalitati sale, din care provine setea de putere, setea de a poseda!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.