blog-logo

Doi țânțăreni care au dat 11 lovituri în Codlea au fost arestați

Doi țânțăreni care au dat 11 lovituri în Codlea au fost arestați

În perioada mai-iulie, la Poliția Municipiului Codlea au fost înregistrate 11 sesizări cu privire la furturi prin efracție din cabane și case de vacanță, precum și de pe terenuri din zona Geamăna-Vlădeni, cu un prejudiciu total de 17.000 lei.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, în data de 18 august 2016 au fost efectuate patur percheziții în comuna Dumbrăvița, la domiciliile și locuințele efective a doi tineri de 25 și 29 ani.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 50% din bunurile reclamate sustrase în cele zece sesizări (aparatură electronică, scule, obiecte de uz casnic, îmbrăcăminte).

Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Tinerii menționați au fost reținuți de polițiști și prezentați magistraților,care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de polițiști și procurorul de caz, pentru documentarea întregii lor activități infracționale și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate