blog-logo

Godină povestește cum l-a dus pe Huidu la spital după accidentul de pe DN1

marian godina

Dezvăluiri după mai mulți ani, în urma unei dispute între Marian Godină și Mihai Gănușă.

Şerban Huidu a intervenit în disputa dintre fostul său coleg Mihai Găinuşă şi poliţistul Marian Godină pe tema incidentului rutier cu femeia încătuşată, care a trecut pe roşu în zona Unirii din Bucureşti şi a refuzat să se legitimize.

După ce Mihai Găinuşă l-a criticat şi l-a ironizat pe Marian Godină pentru că le-a luat apărarea colegilor de la rutieră, poliţistul i-a dat replică în stilul umoristic şi acid caracteristic, implicându-l în discuţie pe Şerban Huidu şi făcând referire la accidentul pe care realizatorul TV l-a provocat în 2011, soldat cu trei morţi. Simţindu-se vizat, Huidu şi-a exprimat părerea pe pagina sa de Facebook, menţionând că deşi îl apreciază pe Godină pentru talentul său, nu este de acord cu abordarea şi cu argumentele folosite de poliţist în această discuţie.
„Când se termină argumentele se aduce în discuţie cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Gainuşă nu conducea cu mine maşină atunci şi a plecat din Cronică atunci când i s-a terminat contractul. Deci «s-a lepadat» de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci una ca asta, Marian!“, a scris Şerban Huidu în postare.
Totodată, Huidu confirmă faptul că Godină a fost prezent la accidentul din 2011 şi l-a dus la spital, dar susţine că poliţistul a uitat să precizeze cum s-a comportat cu el în acel moment: „Când i-am zis: «Ia pistolul şi trage-mi un glonţ în cap!», răspunsul a fost promt «dacă aş putea, aşa aş face!» Evident, şi-a cerut scuze. Credea că sunt băut.“ În comentarii, Marian Godină i-a cerut încă o dată scuze pentru reacţia nepotrivită pe care a avut-o la acea vreme.

Schimbul de replici între Găinuşă şi Godină

Întreaga dispută a pornit în urma comentariului pe care Mihai Găinuşă l-a făcut pe blogul personallegat de un incident rutier petrecut recent în Capitală, care a stârnit un val de reacţii în mediul online. Găinuşă l-a ironizat în articol pe poliţistul Marian Godină care a sărit în apărarea colegilor de la rutieră în cazul incidentului petrecut în zona Piaţa Unirii, în care o  bătrânică a trecut pe roşu şi a refuzat să se legitimeze, fapt care i-a determinat pe poliţişti să o ducă la secţie.
„Poliţistul Marian Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 poliţişti în misiune care înghesuiau într-o maşină de patrulă o băbuţă deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roşu la Unirii şi refuza să se legitimeze, bey. Aveţi dreptate, dom’ şef Godină! În locul lu’ matale aş propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea. Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeţi să traversaţi strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea“, a scris Mihai Găinuşă pe blogul său.

Marian Godină: „Ca persoană publică ce eşti, n-ar trebui să instigi vreodată la nerespectarea legii“

Drept replică, tot într-un mesaj pe Facebook, Godină a făcut referire la accidentul provocat de Huidu în urmă cu cinci ani şi un incident anterior, din 2009, când i-a fost suspendat permisul de conducere din cauza unei depăşiri nepermise, pentru a scoate în evidenţă cât de importantă este respectarea regulilor de circulaţie pentru evitarea accidentelor.
„Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâţia ani, din decenţă şi din bun simţ, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu…p-acolo…pe la Timişul de Jos. Unde era justiţiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliţie pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reţinuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi…karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident! Acum văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grijă la karma. Să nu dai peste vreo tanti care traversează pe roşu şi care prin ţipete şi văicăreli să atragă simpatia unor martori care să spună că au văzut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci aşa milos şi justiţiar? Ca persoană publică ce eşti, n-ar trebui să instigi vreodată la nerespectarea legii“, este de părere Godină.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Buna Vestire. Ce nu este bine să faci în această zi sfântă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate