blog-logo

Pădurari săceleni, prinși în flagrant luând mită

Pădurari săceleni, prinși în flagrant luând mită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au început cercetarea penală punerea a doi penale faţă de doi angajaţi ai Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele RA, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită – Csabai Lorand Istvan și Sebastian Dragoș Ștefan.

Cei doi inculpați, aflați în stare de reţinere, vor fi prezentați joi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 10.08.2016, după negocieri anterioare, Csabai Lorand Istvan a primit drept mită de la o persoană suma de 1000 euro pentru a-i procura acesteia material lemnos în mod ilegal. După primirea acestei sume de bani, Csabai Lorand Istvan s-a deplasat la domiciliul lui Sebastian Dragoș Ștefan, dându-i 650 euro din suma primită, acesta având cunoştinţă despre această tranzacţie. Inculpații Csabai Lorand Istvan şi Sebastian Dragoș Ștefan au fost prinşi în flagrant cu sumele de 350 euro, respectiv 650 euro asupra acestora”, a precizat Adrian Aldea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum va fi vremea în ultima lună de iarnă. Prognoza ANM pentru 17 ianuarie - 14 februarie 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate