blog-logo

publicitate

FC Brașov joacă acasă cu Juventus Bucureşti

FC Brașov joacă acasă cu Juventus Bucureşti
„Stegarii” vor debuta în noul sezon în faţa propriilor suporteri, duminică, de la ora 11.00, când vor întâlni pe Juventus Bucureşti.
Antrenorul Cornel Ţălnar şi mijlocaşul Iulian Popa au prefaţat duelul „galben-negrilor” cu echipa nou promovată, antrenată de Daniel Opriţa.
„Va fi o partidă mai grea decât cea de la Sfântu Gheorghe, chiar dacă şi Juventus Colentina este o nou-promovată. Este o formație foarte bine organizată, care are condiții foarte bune de pregătire. Trebuie să tratăm jocul serios, le-am spus încă de luni băieților că este o confruntare foarte importantă pentru noi. Ar fi foarte bine dacă am lega două victorii. Am urmărit meciul adversarilor cu CS Mioveni şi vom analiza punctele forte, dar și pe cele mai slabe ale lor. Venim după un meci în care toți jucătorii noștri și-au depășit condiția. Sper să nu stăm mai rău din punct de vedere fizic, deoarece luni, marți și miercuri am «încărcat» din acest punct de vedere şi e normal să apară o stare de oboseală. Băieţii trebuie să joace cu cap, să aibă siguranță mare în transmiterea mingii, să o țină în posesie, iar când avem breșele necesare să putem să finalizăm”, a declarat tehncianul Cornel Ţălnar.
Acesta nu se va putea baza pe fundaşul Ioan Şerban, suspendat, care va fi cel mai probabil înlocuit de Daniel Ciobanu. Antrenorul braşovenilor speră ca, după legitimarea lui Iulian Popa, acelaşi lucru să se întâmple săptămâna viitoare şi cu Sabrin Sburlea, care aşteaptă cartea verde din Germania, unde în a evoluat în ultima perioadă în Liga a 3-a.
„Sunt fericit că am ajuns acasă. Am găsit un grup bun, unit, băieți de caracter, și vom face o treabă bună. Suntem într-o perioadă de acumulări, dar sper că ne vom îmbunătăți forma fizică și vom obține rezultate pozitive. Întâlnim o echipă de valoare, cu jucători talentați și cu un antrenor tânăr, dornic de performanță, aşa că ne putem aştepta la un meci greu. Însă jucăm acasă şi va trebui să construim, să marcăm. Vom face tot posibilul pentru a câștiga cele trei puncte”, a spus şi Iulian Popa.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Alexandru Rafila: Infecţia cu COVID-19 se transformă într-o viroză sezonieră. Un nou val nu va pune probleme 

Leave a Reply

Your email address will not be published.