blog-logo

Corona va juca ambele manşe cu HZRK Grude, din Cupa EHF, pe teren propriu

juinioare II handbal coronaEchipa de handbal Corona Braşov va juca ambele manşe din turul I al Cupei EHF, în compania echipei HZRK Grude, pe teren propriu în 9 şi 10 septembrie, ambele partide urmând să se dispute de la ora 18.00. După mai multe zile de negocieri, oficialii echipei din Bosnia au trimis joi, acceptul de a juca amândouă manşe în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.
Antrenoarea Mariana Tîrcă a declarat că este fericită că echipa va începe noul sezon competiţional cu două partide din cupele europene, ambele în faţa propriilor suporteri.

„Este foarte bine că răspunsul celor de la Grude a fost unul pozitiv. Faptul că vom începe noul sezon cu două  meciuri acasă, în faţa publicului de la Braşov care este cu adevărat extraordinar, ne va da o notă de încredere în noi. Sincer, cred că ne e dor unii de alţii şi abia aşteptăm să ne revedem în sală. Trebuie să tratăm foarte serios cele două partide şi să facem totul pentru a oferi oamenilor un spectacol frumos. Nu ştim foarte multe despre echipa adversă, dar cu siguranţă vom culege informaţii şi vom pregăti meciurile cât mai bine”, a spus Mariana Tîrcă.

În acest moment handbalistele Coronei se pregătesc la Braşov, în sală, unde se pune accentul mai mult pe pregătirea tehnico tactică. „Este o perioadă în care lucrăm mai mult tehnico tactic. Nu este însă uşor, pentru că avem în continuare jucătoare care se pregătesc separat din cauza accidentărilor, şi anume Carmen Cartaş şi Georgiana Ciuciulete, şi care sper să intre curând alături de echipă. De asemenea, trei jucătoare sunt la Olimpiadă, aşa că în clipa în care se vor întoarce va trebui să le integrăm destul de repede în noua linie tehnico tactică, pentru că nu vom avea mult timp la dispoziţie. Este important să stabilim nişte relaţii de joc foarte bune până la startul sezonului. Avem în program şi jocuri amicale, care ne vor arăta exact unde suntem şi ce mai trebuie pus la punct. Una peste alta, fetele se implică foate mult în antrenamente, atmosfera este plăcută şi chiar dacă e greu, toată lumea este conştientă că tragem acum, pentru a ne fi mai uşor mai încolo, în timpul sezonului”.
Corona va participa în perioada 20-21 august la un turneu amical la Roman, alături de CSM Bistriţa, Iuventa Michalovce şi HCM Roman. urmând ca o săptămână mai târziu să organizeze pe teren propriu Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi”, la care vor participa echipele: Dunarea Braila, HCM Roman şi CSM Unirea Slobozia.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO UPDATE Încă o persoană a decedat în urma accidentului de pe DN1, din județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.