Înfiinţarea secţiei de gimnastică la Corona, discutată săptămâna viitoare

sala gimnastica brasov2Viceprimarul Costel Mihai a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, că săptămâna viitoare va avea loc o ședință a Adunării Generale a Asociaților care are în vedere înființarea secției de gimnastică în cadrul clubului Corona.

„Este necesar să înființăm această secție de gimnastică, mai ales că există o tradiție în acest domeniu sportiv la Braşov. În aproximativ 30 de ani, sportivii brașoveni au obţinut peste 370 de titluri la campioantele naționale, europene și mondiale, sportivi care au făcut parte din lotul olimpic. Este important să înființăm această secție, pentru că sportivii, la împlinirea vârstei de 18 ani, nu mai pot fi înregimentați la un club sportiv din Braşov, și sunt nevoiți să meargă în alte orașe, și ajung să reprezinte alte cluburi sportive. Vom face partea de seniorat, junioratul fiind asigurat de CSS Brașovia, și von înfiinţa şi secție de gimnastică artistică. Componenta bugetară va fi asigurată de anul viitor, anul acesta vom face demersurile pentru afiliere la Federaţie”, a precizat Costel Mihai.

În altă ordine de idei, la această oră se întocmeşte Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic pentru construirea sălii de sport pentru gimnastică la Șcl. gen. nr. 10, cea existentă fiind improprie, discutând de la dimensiuni până la dotări, care sunt din anii ’60 – ’70. Cum va arăta vedeți AICI!

Alte articole:   Greseli de evitat in seo in 2020

Noua sală de gimnastică va avea și tribune, cu o capacitate de 100 de locuri, pentru competiții, vestiare pentru elevi şi antrenori, sală de recuperare, cabinet de prim ajutor și anexe, grupuri saniteare, spații tehnice de depozitare etc. Această sală va avea echipamente atât pentru fete cât și pentru băieți, pentru antrenmante și competiții.

Valoare obiectivului este de circa 4 milioane de lei şi este prevăzută în lista de investiţii a Primăriei.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.