blog-logo

Directorii Tetkron sabotează plata salariilor compensatorii la angajații disponibilizați

TetkronScandalul și situația dezastruoasă de la Tetkron încep să fie explicate prin atitudinea directorilor de la această societate, pusă pe butuci de marii manageri ai societății care nu mai frunizează apă caldă și agent termic brașovenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare după ce a pierdut licența de operator. Iart acest lucru se întâmplă în timp ce s-a tot dat vina pe Consiliul Local Brașov…

Astăzi, în ședința AGA, unde au participat consilierii lcoali și unde directorii nu au venit („generalul” – Liviu Mosora, motivat – omul e în concediu, „tehnicul” tocmai se inundase acasă, iar ˜„economicul” – Simona Frățilă, zic gurile rele că era în vizită la DNA).

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

În acest context, consilierii s-au trezit că au pe masă niște documente, în speță o notă de fundamentare privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC Tetkron SRL, pentru exercițiul financiar pe anul în curs.

Numai că aleșii locali s-au trezit în față cu niște hârtii copiate și care nu purtau nicio semnătură a vreunui dintre directori, în speță a lui Frățilă, că de-aia e plătită gras pe postul de contabil șef. Adică AGA ar fi trebuie să ia decizii pe nisște hârtii pe care nu și le asumă nimeni din conducerea societății.

Evident, consilierii locali chemați în bătaie de joc la o ședință în care nu aveau ce hotărî au decis să se întâlnească și miercuri dimineață, înaă este elocventă „grija” pe care o poartă niște indivizi cocoțați directori în funcții  pentru salariații care trebuie disponibilizați și care ar trebui să primească niște salarii compensatorii, blocate de proprii lor șefi.

Alte articole:   Accident pe DN1, la intrare în Codlea

Cifre din hârtiile de la Tetkron, pentru care nimeni nu bagă mâna în foc că sunt „pe bune”, la data de 9 august

  • disponibil în casierie – 1.243.281 de lei
  • disponibil în conturi bancare – 77.691 de lei
  • datorii furnizori – 18.237.470,35 de lei
  • impozite și taxe locale datorate – 132.772 de lei
  • cheltuieli personal luna iulie: 787.259 de lei, din care 262.683 de lei reprezintă plata primului salariu compensatoriu blocat de conducerea Tetkron prin neasumarea rectificării bugetare.
Distribuie dacă îți place!
  1. Foarte bine, nu cred ca e cazul ca toti cetatenii acestui oras sa plateasca salarile unor oameni pusi pe criteri politice.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate