blog-logo

Care sunt condițiile și cât costă cazarea la casa Prinţului Charles din Viscri

casa printului charlesFundația Prințul de Wales anunță deschiderea pentru turiști a casei pe care reprezentantul Caseri Regale a Marii Britanii o are la Viscri.

„ASR Prinţul de Wales are o afecţiune aparte pentru România, o ţară pe care o vizitează de aproape douăzeci de ani. În 1998, a cumparat o casa în satul Viscri jud Braşov în efortul de a ajuta la păstrarea arhitecturii tradiţionale şi de a susţine dezvoltarea rurală. Casa, parţial construită în 1700, a fost recent renovată şi oferită Fundatiei Prinţul de Wales in Romania. Avem cinci dormitoare cu băi proprii, o sala de curs şi o cafenea. În acest an oferim gratuit cursuri de restuarare, ţesături tradiţionale, un program de antreprenoriat la ţarp şi un program de agricultură. Cand nu avem cursuri casa poate fi inchiriată de turişti în regim de pensiune de trei margarete. Profitul este donat în întregime Fundaţiei Prinţul de Wales”, se precizează pe pagina de Facebook a Fundației, care menționează faptul că întregul profit rezultat din această activitate este donat în întregime Fundatiei Printul de Wales.

Alte articole:   Expoziția ,,CAN for BALKANS” realizată de Muzeul Județean de Istorie Brașov, a ajuns în Serbia

Iată prețurile practicate, pentru o noapte de cazare: dormitor superior – 85€, dormitor matrimonial – 60€, dormitor twin – 60€, dormitor single – 40€.

CLiCK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.