blog-logo

Apa băută de sportivele din lotul național de polo la Cabana Postăvarul este neconformă

cabana postavarulApa băută vineri de fetele din lotul național de polo la Cabana Postăvarul, provenită dintr-un izvor aflat lângă unitatea de cazare, este neconformă, potrivit rezultatelor preliminare ale analizelor efectuate în laboratoarele Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) Brașov.

„Apa este neconformă din punct de vedere microbiologic. De sâmbătă dimineața când am recoltat probe pentru analize s-a interzis folosirea apei pentru consum. De asemenea, până se va clarifica situația apei folosită de administratorii Cabanei Postăvarul, se păstrează interdicția folosirii blocului alimentar al cabanei”, a precizat marți, pentru Agerpres, directorul DSV Brașov, Florin Sârbu.

Vineri seara, 14 fete cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, componente ale lotului național de polo și doi antrenori, aflați în pregătire la Poiana Brașov, au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase cu dureri abdominale, grețuri și dureri de cap după ce în cursul zilei au alergat până la Cabana Postăvarul unde au consumat apă provenită de la izvorul din apropierea cabanei. După ce au fost evaluați și li s-a prescris tratamentul în asemenea situații, fetele și antrenorii au părăsit spitalul în aceeași seară.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii au dat, luni, 150 de sancțiuni în valoare totală de 13.250 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate