blog-logo

Accident la o trecerea de pietoni pe Calea București

accident smurd calea bucuresti2Un echipaj SMURD a intervenit la un accident care a avut loc la o trecere de pietoni de pe Calea București din Brașov, unde o persoană a fost accidentată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Luiza Dănilă, victima este conștientă, are traumatism la un picior și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Este aceeași trecere de pietoni unde a a fost lovită, în datat de 4 martie 2016,o adolescentă de 16 ani. Din cauza rănilor foarte grave, ulterior adolescenta a decedat.

accident smurd calea bucuresti

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ninsorile și viscolul paralizează traficul în România: 9 drumuri naționale ÎNCHISE
 1. Cum am mai zis… in loc sa puna rahatul ala de limitator de viteza, care doar distruge masinile, fara sa protejeze pietonii, puteau sa puna un semafor, sincronizat cu cel de mai jos.

  Reply
 2. Au pus degeaba si semafoarele. Nu cred ca ai vazut cum pietonii nu tin cont de culoarea rosie si trec nestingheriti desi e verde pentru autoturisme si nu pentru ei. Iar daca indraznesti, in calitate de sofer, sa le atragi atentia ca inca nu e verde pentru ei, te trezesti si cu injuraturi.

  Reply
 3. E o problema cu trecutul pe rosu al pietonilor daca nu e masina. E un exemplu prost si pentru copii

  Reply
  • I’m impressed! You’ve managed the almost imleissbpo.

   Reply
  • I read an article about Lakemba in Sydney, Australia where intimation tactics were used to get war widows to move away in the 70s. They were more subtle, such are parking cars across driveways and aggressively refusing to move them. (A lot of Lebanese moved to Australia during the 70s.)Maybe someone needs to do a study to find out if there is a pattern across different countries. No wonder so many people don't want mosques in their neighbourhood; once the mosque is built, the muslim community congregates and then they start to intimate the established community to leave.

   Reply
 4. Pai da..dar ala cu firma de semafoare nu a miscat atat de duios din coada cum a facut-o cel cu firma de limitatoare mno… in plus un semafor de 2300 ron este mai scump decat 24 dale de limitator ( pe ambele sensuri ) cu pretul de 135 Ron fara tva-plus mentenanta.

  Reply
 5. fraierilor care sunteti! limitatoare, semafoare, amenzi, etc nu sunt pentru voi. sunt pentru ei sa se imbogateasca.
  1.intai amenda ca sa intre ban la buget, ban care urmeaza sa fie furat.
  2. limitatorul are rolul de a mai misca niste bani de la buget la buzunar.
  3. normal ca nu e bun limitatorul dar o vreme trebuie sa ne streseze ca sa fim cu totii de acord ca e o binecuvantare semaforul platit de la buget si umflat la pret si el ca limitatorul.
  1 bis. urmeaza iarasi amenda. dar nu la pieton ca e el e votant. si soferul e votant dar el e singur in carcasa lui metalica nu empatizeaza nimeni cu el dar pietonul e in turma deci mai multi votanti care nu trebuie suparati.
  – sofer amendat = pietoni fericiti.
  – pieton amendat = cetateni furiosi.

  Reply
 6. daca de atata vreme dau politaii amenzi la soferi ca surdu in clopote si accidentele continua e clar ca nu la soferi ar fi buba. daca ar fi pietonii amendati pe rupte de la al cu tata in gura pana la al cu barba sura, unul dupa altul, iar militienii ar fi mai corecti (nu abuzivi cum le place) poti sa umbli si cu 200 prin oras ca nema accidente. parerea mea.

  Reply
 7. Cea mai eficienta solutie o reprezinta SEMAFOARELE. Au gasit-o altii, mai la vest de noi, din tari mai dezvoltate, dar „managerii” Brasovului se cred mai destepti si vor sa inventeze ei roata. Denivelarile sunt cele mai mari porcarii – opresc masinile cand trebuie si cand nu, sunt obstacole in calea salvarilor, pompierilor, politiei si distrug masinile.
  Pe de alta parte, acesti „manageri” cred (sper !) ca isi dau seama acum de penibilul situatiei – Brasovul va fi primul oras din lume cu giratorii SI semafoare in aceeasi intersectie (le putem zice „giratorii semaforizate”). Daca s-ar fi intamplat la Caracal, mai intelegeam.

  Reply
 8. Si polisti daca ar sta la trecerile de pietoni,tot degeaba…..romanu-i mai tare ca legea..dar, din fericire, nu-i mai tare ca masina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.