Totul s-a întâmplat din neatenţia şoferului. Acesta a ieşit cu maşina din curte fără să se asigure şi a lovit o fată care se afla pe bicicletă. În loc să o ajute pe copilă sau să cheme ambulanţa, bărbatul a fugit de la locul accidentului, probabil pentru că era băut.

„Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti, în jurul orelor 23.40. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0.04 mg/l alcool în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde i-a fost recoltată o probă biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru contuziile şi excoriaţiile suferite în urma accidentului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Şoferul s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni  şi cu dosar penal. El este cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alte articole:   Ministerul Educației clarifică modul de funcționare în scenariul roşu a claselor terminale