blog-logo

Pod peste calea ferată în zona Gării Brașov pentru descongestionarea traficului pe 13 Decembrie

Podul din zonă Gării CFR Brașov va semăna cu cel de la Micșunica

Podul din zonă Gării CFR Brașov va semăna cu cel de la Micșunica

Municipalitatea Brașovul dorește să construiască un pod peste calea ferată în zona Gării CFR Brașov, pentru a fluidiza traficul rutier de pe strada 13 Decembrie către zona Coresi, a anunțat consilierul local Adrian Oprică (PNL).

Primăria Brașov a depus proiectul pentru finanțare pentru a obține fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Oprică a precizat că zona se va aglomera și mai mult în următorii ani, având în vedere că, pe lângă traaficul căte mall, în zonă se construiesc cartiere noi de blocuri.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pregătiri pentru sezonul de schi din Poiana Brașov
 1. Ar trebui si in Bartolomeu la Complex peste calea ferata

  Reply
 2. eu nu prea pricep cum vor sa-l faca … din ce stiu din 13 Decembrie strada trece pe sub calea ferata….

  Reply
 3. Ce să facă!? Retarzii ăștia nu au fost în stare să termine ce a construit Ceaușescu.

  Reply
 4. pod de doua benzi peste giratia de la Lid-lul din Tractoru si pasaj subteran la Faget pe oricare sens de mers de preferat Garii cu Aurel Vlaicu si gata cu traficul …pod suspendat peste calea ferata, de ce nu, dar mult mai greu de realizat.

  Reply
 5. Ce pod fratilor? Centura nu o sa o terminati nici in 10 ani,aeroportul nici atat.Nu mai incepeti altele ca mai mult incurcati.

  Reply
 6. Haide frate ca astia sunt chiar nesimtiti… Brasovul nu are apa de 4 luni si ne arde de poduri si giratoriii…

  Reply
 7. Un pod absolut necesar…traficul e infernal in zona , iar cand vor fi gata cartierele noi de langa Coresi va fi si mai si … ceva trebuie facut …

  Reply
 8. Ar fi mai usor un pasaj subteran …
  Pod suspendat e prea SF pentru Brasov si prea scump de realizat.
  Cu siguranta vor fi epuizate toate terenurile de construit … pana se va rezolva ceva.

  Reply
 9. Astia de la primarie ar trebui luati si sa li se confiste tot si sa ii indese in inchisori cu tot neamul lor pentru ca e fezabil sa distrauga terenurile de tenis dar nu era fezabil locul unde a fost prevazut initial, in dreapta bazinului olimpic unde sunt construite blocurile turn, olimpic residence ( unde primaria are o coloana de apartamente pentru ca au dat terenul pentru bloc ), blocul cu neoane pe el… Locatie unde trebuiau sa fie blocuri ANL si podul minunat s-au gandit unii sa faca afaceri si manevre, confiscat tot la tot neamu inclusiv celor din firmele private care au construit si celor din primarie.
  Numai ca cine sa faca aceste lucruri ? Procuratura ? Unde se intra doar daca ai pile ? Avocatiii… vai steaua lor de impartialitate… ei vad doar impartialitatea banului in baza caruia invoca vreo lege…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.