blog-logo

Corona a pierdut amicalul cu Ferencvaros Budapesta

corona handbalEchipa de handbal Corona a pierdut cu scorul de 34-19 (20-12) meciul jucat joi seara, cu Ferencvaros Budapesta, la Sfîntu Gheorghe. Fără cinci senioare în lot, Denisa Dedu, Laura Chiper şi Camelia Hotea, care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice, Nicoleta Dincă, accidentată şi Georgiana Ciuciulete, în recuperare după operaţia la genunchi, partida a fost la discreţia formaţiei din Budapesta care joacă în Liga Campionilor.

Cu toate acestea, antrenorul Dumitru Berbece a folosit întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie, inclusiv pe junioarele Roxana Ciobanu, Ana Maria Lopătaru, Patricia Zainea, Alexandra Constantin şi pe Florentina Lăcutuş, jucătoare care a terminat junioratul la CSŞ Dinamo Braşov şi care se antrenează cu Corona Braşov.

Alte articole:   29 octombrie, Ziua Internațională a Internetului. Care a fost primul mesaj transmis online

Pentru Corona au marcat: Neagu 8 goluri, Cartaş 4, Briscan 3, Pricopi 2, Lopătaru 1, Zainea 1.

La finalul partidei, antrenorul Dumitru Berbece a declarat: „A fost un meci în compania unei echipe care joacă în Liga campionilor, dar cu toate acestea eu sunt foarte mulţumit de mişcarea pe care au făcut-o fetele. Mai sunt multe de pus la punct, noi venim după o perioadă de pregătire fizică, nu am lucrat prea mult cu mingea, dar cu toate acestea au fost şi momente în care ne-am ridicat la nivelul adversarelor. Ţinând cont de accidentări şi de absenţele din echipă, astăzi am avut un lot care nu a putut ţine faţă unei astfel de echipe. Mă bucur, totuşi, că au jucat şi junioarele, asta ne-am şi propus, ca ele să simtă pulsul unui astfel de meci şi cred că sînt bucuroase că au fost în teren”, a spus tehnicianul Coronei.

În meciul cu Ferencvaros, Carmen Cartaş a suferit o accidentare la nas, dar a continuat să joace, în vreme ce Andreea Pricopi s-a lovit în genunchi de o jucătoare adversă şi nu a mai continuat partida. „Sperăm ca accidentările să nu fie grave”, a spus Dumitru Berbece.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.