Construcţia Aeroportului, „în aer”. Ce condiţie pune Primăria Braşov pentru a investi

pista aeroport inaugurare2Aeroportul Brașovului trece cu greu prin durerile facerii. Dacă timp de câțiva ani a fost o bâlbâială totală în ceea ce privește atribuirea terenului de la Institutul Cartofului către Consiliul Județean, pentru construirea acestui obiectiv economic declarat de interes județean și chiar regional de toate formațiunile politice, lucrurile sunt departe de a se limpezi.

La această oră, toată lumea din Consiliul Județean Brașov pretinde că s-a bătut palma cu Consiliul Local și Primăria Brașov în privinţa realizării Aeroportului. De asemenea, toți parlamentarii se bat cu pumnul în piept că vor muta munții birocrației din Parlament astfel încât să treacă odată legea cu terenul în administrarea CJ.

Problema mare este aceea că la Registratura Consiliului Județean Brașov a sosit, zilele trecute, o hârtie de la Primărie prin care se precizează că este de acord cu participarea la investiție, dar cu o condiție: terenul Aeroportului să fie trecut în administrarea municipalității.

Cu alte cuvinte, toată procedura parlamentară trebuie luată de la zero, ceea ce înseamnă că nici anul viitor nu se mai mișcă nimic la Aeroportul de la Ghimbav. Iar cum timpul trece, leafa merge, consilierii județeni (unii cu interese direct personale) sunt mai preocupați de gardul de la Aeroport, decât de finalizarea lucrărilor, începe se fie destul de clar că vorbim de o Fata Morgana electorală, o poveste în care nici copiii de la grădiniță nu mai cred…

Alte articole:   Locurile de parcare dintre blocuri rămase libere, încredinţate direct de Primărie

Cu toate acestea, vă recomandăm să fiţi optimişti: vor veni noi promisiuni – vine campania electorală pentru alegerile parlamentare !

Loading...
 1. iar s-a umflat Scripcaru, speram sa dispara cat de curand posibil

  Reply
 2. Nu poate Primaria investi in ceva ce nu e a institutiei. Indferent de cine e primas , asa trebuie procedat.

  Reply
 3. A fost votat cu mare majoritate! De parca brasovenii nu ar sti cine este Scripcaru si ce caracter are! Se pare ca brasovenii sunt masochisti! De Scripcaru nu se scapa inca 4 ani!

  Reply
 4. Aurel Mocanu Brasovenii au votat pe principiul; ce daca a mai furat si el, lasa ca a pus panselute, a facut sensuri giratorii, a reparat drumuri, fara sa se gandesasca cat au costat toate astea sau ca au fost facute din bani publici, cu spagile de rigoare. Cred totusi ca justitia nu este oarba total

  Reply
 5. Adica participare 49-51% si Scripcaru sa ia tot, inclusiv tot ce misca acolo ca doar e specialist. Curat-murdar….

  Reply
 6. Asta – SCRIPCA- se crede pe marea lui mosie de la MOLDOVA. Un parvenit nerusinat asta e individul asta .Pacat ca nu l a arestat atunci ca pentru el nu e lege numai pentru amaritii de rand.

  Reply
 7. sa-l ia hingheru pe Scripcaru , a furat destul cu Butuza cu tot si mai vrea . In Romania hotii sunt oameni cinstiti si cei cinstiti sunt prosti eu una nu mai sper nimic poate nepotii nostri sa mai faca ceva in tara
  eu propun sa mai puna niste panselute si pe locul aeroportului

  Reply
 8. De data aceasta, primarul Scripcaru nu are nici o vina la toata treaba asta. Pur si simplu asta este legea in Romania. Primaria NU poate finanta legal o investitie care nu-i apartine! Mai ales ca dupa finalizare, pista si turnul de control revin Statului Roman ca obiective strategice. Legea interzice sa fie facute investitii din bani publici (adica de la bugetul local al Primariei) pe terenuri care nu se afla în proprietatea sau in administrarea investitorului, adica Primaria Brasov. De asemenea legea interzice predarea unei investitii facute din bani publici catre altcineva! Statul Roman in cazul acesta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap