blog-logo

Vandali prinşi de poliţiştii locali

vandalizare brasovPolițiștii locali i-au prins pe doi brașoveni care săvârșiseră acte de vandalism pe strada Postăvarului, după ce i-au urmărit din fața Prefecturii Brașov, până în apropierea Teatrului Dramatic.

Tinerii petrecăreți au fost conduși la secția de poliție, chiar din autobuzul în care reușiseră să urce. Agenții au întrerupt plimbarea celor doi, cu ajutorul unui alt mijloc de transport în comun RAT, al cărui șofer a reușit să blocheze mașina în care se aflau cheflii.

Locuitorii de pe Postăvarului au alertat dispeceratul Poliției Locale Brașov, în jurul orei 6.30. Oamenii se plângeau că două persoane distrug tot ce le iese în cale: mobilier urban, terase, jardiniere și coșuri de gunoi. După ce au primit semnalmentele tinerilor, cei doi agenți, care aveau misiunea de a menține liniștea și ordinea publică în Centrul Istoric, s-au deplasat din Piața Sfatului, unde patrulau, spre zona vandalizată.

Alte articole:   26.09.2020 - 1552 de noi cazuri de infecție cu coronavirus. 53 la Brașov

Polițiștii locali i-au observat pe cei doi în apropierea Prefecturii, însă tineri au reușit să urce într-un autobuz RAT. După ce au fost coborați din mașină, au fost conduși la secția de poliție pentru identificare și sancționare. Întreaga operațiune a durat cam zece minute.

Distracția celor doi tineri, care erau sub influența băuturilor alcoolice, costă (la comun) 2.500 de lei – adică amenda pe care au primit-o, potrivit HCL 627/2007 – „Murdărirea, degradarea sau distrugerea statuilor sau grupurilor statuare, monumentelor, mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, etc,) și a elementelor locurilor de joacă pentru copii de pe raza municipiului Brașov”- fapte care se pedepsesc cu amendă între 1000 și 1500 de lei.)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate