blog-logo

Carte de condoleanțe la Casa Baiulescu, în memoria victimelor de la Nisa

casa baiulescuAgenția Consulară a Franței și Alianța Franceză Brașov a organizat – în fața Casei Baiulescu din Bd. Eroilor nr. 33 – un moment de reculegere în memoria victimelor atacului de la Nisa, din 14 iulie 2016, la ora 12.00.

„Vă așteptăm pe toți cei ce doriți să vă exprimați compasiunea fată de victime și familiile acestora, dar și solidaritatea cu națiunea franceză în aceste momente atât de dureroase. Cei ce doresc să lase mesaje scrise au la dispoziție o carte de condoleanțe”, au anunțat organizatorii.

Printre cei care și-au manifestat compasiunea față de victime a fost prefectul Ciprian Băncilă și vicepreședintele Consiliului Județean, Ambrus Izabella – Agnes, care ne-a declarat: „Condamnăm actele de terorism într-o Europă unită și multiculturală. Suntem alături de familiile care își plâng morții…”.

Alte articole:   Comisia Europeană: “Pașaportul verde digital” va fi propus pe 17 martie

„Ne exprimăm compasiunea faţă de victime şi familiile acestora, precum şi solidaritatea cu naţiunea franceză prietenă, în aceste momente cruciale pentru întreaga umanitate. Flagelul terorismului, care încearcă să sădeasca teamă şi deznădejde, nu va reuşi să dezbine întreaga lume civilizată, care crede în valorile fundamentale ale democraţiei “, a declarat prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă

condoleante francezi

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate