blog-logo

Tânăr rănit, adus din munți de salvamontiști și jandarmii montani

salavare turtist jandarrmi montani2În timpul executării misiunii de asigurare a ordinii publice la evenimentul Trofeul Muntilor din Masivul Bucegi, zona localității Bran – Zănoaga, un echipaj al jandarmeriei montane Bran a fost solicitat sâmbătă seară să intervină în zona Ciubotea – a doua căldare, unde se afla o persoană de sex masculin accidentată. În jurul orei 20.45 jandarmii montani împreună cu salvamontiști din Bran au ajuns la victimă.

Din cauza traseului greu accesibil și accidentat la intervenție a mai participat încă o echipă de jandarmi montani pentru coborârea în siguranță a unui tânărdin localitatea Motru – Gorj, acesta prezentând leziuni la genunchiul stâng.

„După acordarea primului ajutor , persoana a fost transportată pe targă până la un echipaj SMURD care s-a deplasat cu acesta de urgență la Spitalul Județean Brașov pentru investigații și tratament medical adecvat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, maior Ciprian Aldea.

Alte articole:   Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, printre cei mai frumoși din Europa

salavare turtist jandarrmi montani

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetățenii pot apela numărul unic de urgență 112, sau pot solicita sprijin oricărui element de dispozitiv al Jandarmeriei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov