Doar în această săptămână! Preţuri promoţionale la meniurile zilei!

city foodSuntem pregătiți să vă satisfacem poftele culinare cu mâncare delicioasă și sănătoasă. Mâncare gătită cu ingrediente de calitate superioară.

Vă așteptăm zilnic cu promoții la mâncare gătită, la Complexul City Food, locul perfect pentru a lua masa în oraș, împreună cu prietenii sau familia.

Prețurile sunt accesibile, pentru că în această săptămână v-am pregătit preparate la prețuri promoționale, la meniurile zilei. Le-am numit noi, „de criză”.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Preparatele pe care le pregătim special pentru Dumneavoastră sunt realizate de catre adevăraţi profesionişti în domeniu, iar servirea se face de către personal specializat.

Vă aşteptăm la Complexul City Food, situat pe strada Jupiter din Braşov , Galeriile Comerciale Orizont 3000!

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED
Loading...
loading...
  1. Tocmai azi am comandat meniul zilei, 2 pizza si pulpe rotisate. In loc 80 de minute (desi pe site scrie 60 de minute) mancarea am primit la 150 de minute de la comanda. Un alt minus este neinformarea corecta a clientului, preturile nu includ contravaloarea ambalajelor in care se livreaza.

    Reply
  2. tefut@ingura.ro 21 iulie 2016, 2:23 PM

    City Food vinde mici luati din selgros la intrarea in piata tractorul, intr-un lco infect unde dorm in fiecare noapte boschetarii. La 3 metri, peste drum, containerele de gunoi! Clinetii nostri…prostii nostri!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.