blog-logo

Motociclist accidentat în Tractorul

motociclist accidentat tractorulUn motociclist a fost lovit de un autoturism în cartierul Tractorul, pe strada 13 Decembrie.

După cum sunt poziţionate vehiculele avariate în poze, se pare că maşina a încercat să intre pe strada Octavian Goga.

Un echipaj de la SMURD este la faţa locului să acorde primele îngrijiri medicale. Din primele informații, motociclistul era conștinent și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

motociclist accidentat tractorul2

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Locuitorii din Bran au la dispoziție o aplicaţie prin care pot interacţiona cu Primăria
 1. vina este a sofierului de neacordare de prioritate,dar cred ca motociclistul a zburat dupa ce a trecut de trecere de pietoni de la spital,motociclisti se cam dau in barci prin Brasov nu respecta lege circula de peo banda pe alta cum vor ei s.m.d.

  Reply
 2. Ce SMURD fratilor.?? Nu se vede destul de clar Ambulanta din imagine?? De ce tot mancati cacat???

  Reply
 3. Eu din cate stiu acolo este linie dubla continua, deci cel cu loganul a comis ceva mai mult decat neacordare de prioritate!

  Reply
 4. Este permis din nou virajul la stanga in zona respectiva.

  Reply
 5. Sanda Enea Asta denota tampenia celor care se ocupa de traficul din oras! La ce aglomeratie este acolo, era chestiune de timp pana cand se gaseste un destept sa o faca pe viteazul! nu cred ca va fi ultimul cei care trec de Biserica or sa vina cu viteza restul este poveste!

  Reply
 6. A fost si ambulanta SMURD. Am fosr acolo

  Reply
 7. Faptul ca se permite din nou virajul la stanga, din 13 Decembrie spre Octavian Goga este cea mai mare prostie ce putea fi facuta in circulatia din Brasov (o depaseste pe aceea cu sensul unic de la Modarom). Cat de (beep) trebuie sa fii sa lasi acces la stanga, avand in vedere traficul de acolo, dar si faptul ca imediat mai jos este giratoriul de la lidl, unde, cine vrea pe Goga, se intoarce. Mare-i gradina Brasovului…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate